0751. 022. 948 | 0752.544.644luni pana vineri intre orele 9 si 18
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra
Bloggers

GreenBoutique este continuu in cautarea celor mai sanatoase produse, care sa va satisfaca dorinta de a avea grija de corpul dumneavoastra. Importam si vindem produsele care va pot deveni cei mai buni aliati in lupta pentru o viata armonioasa si indelungata.

Biofood Boutique este importator exclusiv de:

Suntem in cautarea unor persoane active in mediul online, care sustin si promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe decizii informate si o dieta echilibrata. 
Prin produsele comercializate ne adresam tuturor celor care sunt preocupati de sanatatea fizica si spirituala, precum si parintilor aflati in cautarea unor produse cosmetice de calitate pentru ingrijirea copiilor lor. Oferim lunar pentru testare, produse (Comvita, Michael Droste-Laux, Centifolia Bio Par Nature) in valoare de 100 Ron!

Ne dorim sa cunoastem oameni care impart aceleasi valori si care doresc sa se implice in campanii online alaturi de noi, de aceea avem rugamintea de a completa formularul alaturat. 
Va rugam de asemenea sa va asigurati si de faptul ca blogul sau canalul dvs. de Youtube indeplineste urmatoarele conditii:
  • este activ de cel putin 12 luni;
  • are activitate constanta prin articole si postari pe retelele sociale
  • abordeaza cu preponderenta subiecte din sfera de viata sanatoasa, dieta si alimentatie sanatoasa sau ingrijirea copilului si/sau a bebelusului.

Periodic vom selecta dintre cei inscrisi persoane care vor avea ocazia sa testeze produsele noastre.

Te rugam sa completezi formularul si hai sa ne cunoastem!
Formular de contact
Completati in campurile de mai jos datele de contact si solicitarea dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp
* campurile sunt obligatorii
"To keep the body in good health is a duty, for otherwise we shall not be able to trim the lamp of wisdom, and keep our mind strong and clear. Water surrounds the lotus flower, but does not wet its petals."
Buddha
© Copyright GreenBoutique.ro 2016. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: