0751. 022. 948 | 0752.544.644luni pana vineri intre orele 9 si 18
PRIMA PAGINA»ARTICOLE»DESHIDRATOARELE EXCALIBUR PENTRU O ALIMENTATIE MAI SANATOASA
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra

Deshidratoarele Excalibur pentru o alimentatie mai sanatoasa

Calitatea alimentatiei noastre are un impact asupra organismului nostru. Este deci imperativ sa veghem la aporturile nutritionale ale alimentatiei. De astazi, optati pentru un deshidrator alimentar, sursa a unei alimentatii echilibrate. Iar pentru a usca in maniera eficace fructele si legumele, descoperiti deshidratoarele Excalibur sau Sedona.

 

Respectati echilibrul alimentar

 

Efectele negative ale unei alimentatii dezechilibrate

O alimentatie proasta poate sa antreneze grave consecinte asupra organismului: o greutate marita, reducerea masei musculare, oboseala generala. A avea o alimentatie sanatoasa este deci primordial pentru igiena de viata si starea de bine, creste speranta noasta de viata si permite diminuarea riscului de boli cardiovasculare.
Principiul? Privilegiati alimentele utile sanatatii dumneavoastra si limitati pe cat posibil ingerarea altora.

 

Fructele si legumele, baza unei alimentatii sanatoase

Medicii au inteles demult problematica unei alimentatii proaste si de aceea ne sfatuiesc mereu sa crestem consumul de fructe si legume. Este recomandat sa mancam 5 fructe si legume pe zi. Bogate in vitamine, in fibre si putin calorice, aceste alimente sunt uneori complicate de consumat. Deci, descoperiti o noua metoda pentru a le utiliza in alimentatia dumneavoastra: deshidratorul de fructe si legume.

 

 

Binefacerile deshidratarii

 

Principiul uscarii alimentelor

Pentru a deshidrata alimente, trebuie sa le expunem caldurii la o temperatura mai mica de 46 de grade. Durata de uscare depinde de umiditarea din aer si de alimente, ca si de marimea la care le taiem.

 

Aporturile nutritionale

Aceasta solutie permite sa pastram valori nutritionale ale alimentelor: conserva vitaminele hidrosolubile (vitamina B, C, PP), care dispar de obicei la o temperatura mai inalta, pe care o folosim la gatit.

 

Conserva enzimele, molecule care faciliteaza digestia.

 

Protejeaza fitonutrientii, antioxidanti puternici.

Se pot deshidrata un mare numar de alimente: fructe, legume, supe, branzeturi. Deshidratarea alimentara permite deci sa pastram nutrientii esentiali pentru a furniza energie organismului nostru.

 

O conservare mai buna

Deshidratarea alimentara permite o mai buna conservare a alimentelor, si asta in maniera ecologica (conservare fara produse chimice). Putem astfel stoca fructe si legume de sezon pentru a le consuma mai tarziu. Ce placere sa putem sa mancam capsuni in plina iarna!

 

 

Deshidratoarele Excalibur

Cu conceptia tehnica performanta, deshidratorul Excalibur va fi aliatul dumneavoastra pentru a usca fructele si legumele. O calitate de uscare eficace, datorita termostatului sau reglabil, posibilitatea de a alege o temperatura joasa (mai mica de 40 de grade C), care pastreaza o calitate nutritionala apropiata de produsul crud. Ventilatorul sau puternic si curentul de aer cald orizontal antreneaza o incalzire regulata si omogena.

Suprafata sa importanta si platourile amovibile permit o mare capacitate de incalzire.
Deshidratorul practic si sigur, fabricat din material plastic neutru chimic, ofera o intretinere usoara, datorita fondului de cuva neted.
Deshidratorul Excalibur, cu mai mult de 30 de ani experienta, este o referinta in domeniul deshidratarii alimentare.
Deshidratarea este una din metodele de conservare cele mai vechi. Simpla, eficace, are numeroase avantaje asupra altor tehnici de conservare. A deshidrata alimentele este economic si sanatos. Este o metoda de conservare la indemana oricui.

 

Deshidratarea alimentelor este economica

Contrar conservarii prin congelare, produsele deshidratate nu necesita niciun aport de energie dupa ce au fost deshidratate. Puteti sa le conservati luni, chiar si ani, fara un cost suplimentar.

Pentru a mari si mai mult durata de conservare a produselor deshidratate, ar putea fi uitil sa utilizati conservarea sub vid, in pungi ermetice.
Cum ocupa putin spatiu (volumul lor diminueaza prin evaporarea apei), este usor sa profitam de perioadele de recolta, cand pretul produselor este avantajos, si sa deshidratam produse pe care le vom consuma de-a lungul anului.
Deshidratarea este o metoda de conservare ideala si pentru persoanele care cultiva propriile legume si care trebuie sa faca fata unor productii importante simultan. Deshidratarea le permite sa regaseasca tot timpul anului excelenta gustului propriilor legume.

 

"Always laugh when you can. It is cheap medicine."
Lord Byron
© Copyright GreenBoutique.ro 2016. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: