Links:buy wildstar guidewow newswildstar guidegame blogwow game bloggame news blogair max pas cherair max pas cherair max pas cherair max pas cherair max pas cher HUROM HF SBC06 Slow Juicer Inox storcator prin presare

HUROM HF SBC06 Slow Juicer Inox storcator prin presare

Prezentare

Descriere produs
HUROM HF-SBC06 / SF-SBE06 Slow Juicer - model 2013, cu carcasa cu finisare din otel inoxidabil antiamprente

Este cel mai eficient storcător prin masticare cu un singur ax melcat de pe piaţă.
Proiectat pentru oamenii conştienţi de sănătatea lor şi care doresc o varietate mai mare de sucuri, storcătorul HUROM are capacitatea de a stoarce orice, de la fructe şi legume la iarba de grâu (wheatgrass) şi verdeţuri.

Ușor de depozitat și spălat, Hurom slow juicer este storcătorul prin presare la rece recomandat persoanelor cu un stil de viață activ dar sanătos și familiilor numeroase.
Funcția automată de curățare – lamelele din silicon funcționează ca niște perii rotative curățând sita și pereții vasului/bolului de resturile rămase după ce ați obținut sucul.

Stoarce orice tip de rădăcinoase: morcov, țelină, sfeclă roșie, ridiche, cartof, ghimbir, etc.
Stoarce orice tip de frunze: pătrunjel, iarbă de grâu, iarbă de orz, iarbă de lucernă, frunze de spanac, țelină sau salată, etc.
Puteți să mai preparați: lapte de soia și de migdale.

Face sucuri din orice tip de legume și fructe moi: citrice, mere, pere, pepene, castravete, roșii, kiwi, căpșuni, cireșe, vișine (fără sâmburi), rodie etc.

Metoda de stoarcere: masticare și presare. Fructele sunt zdrobite de către ax și împinse mai în față unde sunt presate între sită și axul melcat din ultem (un polimer de 8 ori mai dur decât melamina).

Vine implicit cu două site din ultem: una fină - pentru suc fără pulpă și o sită grosieră pentru nectare sau piureuri.

Disponibilitate: In Stoc! Livrare in 24h! Transport GRATUIT!

Detalii produs

Date tehnice: Tensiunea de lucru: 220V Frecvența: 50Hz Puterea consumată: 150 W Viteza de rotație a axului melcat: 80 rpm Lungimea cablului de alimentare: 1,4 m Motor: monofazat Dimensiuni: 160 x 232 x 400 mm Greutate: 6,50 kg Timp maxim de utilizare: 30 minute. Garanţia 10 ani la motor şi 2 ani la restul componentelor!

Producator HUROM