PRIMA PAGINA»De ce GreenBoutique ?
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra

De ce GreenBoutique ?

Un corp sanatos este un corp pe care il alimentam sanatos, de care avem grija. Interiorul si exteriorul nostru reflecta si ceea ce mancam.
Desigur, ritmul vietii secolului 21, cu toate cerintele sale moderne, nu ne lasa foarte mult timp, nu ne permite sa ne adancim in cautarea si prepararea unor alimente mai elaborate. Insa, odata ce am constientizat ca pentru o viata frumoasa si indelungata trebuie sa ne alimentam sanatos, putem face primul pas, asa cum l-am facut si noi. 
 
 
Magazinul online GreenBoutique s-a nascut din pasiunea noastra continua pentru o viata sanatoasa. Iata ce ne motiveaza sa va oferim doar cele mai bune alimente, certificate organic si naturale. 
Aici veti gasi o varietate mare de produse atent selectionate pentru ca intrebarile si preocuparea dumneavoastra sa se transforme intr-un stil de viata permanent, unul sanatos, care sa va ajute sa aveti o viata mult mai echilibrata.  
Green Boutique este continuu in cautarea celor mai sanatoase produse, care sa va satisfaca dorinta de a avea grija de corpul dumneavoastra. Importam si vindem produsele care va pot deveni cei mai buni aliati in lupta pentru o viata armonioasa si indelungata. 
 
BioFood Boutique este importator exclusiv de: 
  • Comvita Noua Zeelanda Miere de Manuka cu UMF+5, UMF+10, UMF+15, UMF+20; remedii naturale cu miere Manuka pentru un sistem imunitar rezistent!
  • CENTIFOLIA  Bio par Nature, producator de produse cosmetice BIO din 1983! O gama de produse de ingrijire pentru copilul tau, special conceputa pentru pielea delicata a acestuia, si o gama dedicata adultilor. 
  • Michael Droste-Laux produse alcaline pentru ingrijirea pielii.
 
SC BioFood Boutique SRL
Registrul Comertului J23/210/2013 
CUI RO 31122326
Banca: ING Sucursala Otopeni
Cont: IBAN RO72INGB0000999903416440
Capital social 200 Ron
Email: office@greenboutique.ro
SC Biofood Boutique SRL detine site-ul www.greenboutique.ro. SC Biofood Boutique SRL este o companie care importa si distribuie produse bio si naturale.

 

"The doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition."
Thomas Edison
© Copyright GreenBoutique.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: