0751. 022. 948 | 0752.544.644luni pana vineri intre orele 9 si 18
PRIMA PAGINA»Politica de retur
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra

Politica de retur

Date de identificare pentru S.C. Biofood Boutique S.R.L.
NR.
Reg .Com. J23/210/2013
CUI: RO31122326 
Folosirea site-ului www.
greenboutique.ro implica acceptarea "Termeni si Conditii" de mai jos.
SC Biofood Boutique SRL are dreptul de a face modificari in pagina “Termeni si Conditii” fara o notificare prealabila. Puteti accesa oricand acest meniu, pentru a afla noile prevederi.

 

Returnarea Produselor/Schimbarea Produselor - Pentru a solicita returnarea produselor va rugam sa completati Formularul de Retur.  De asemenea puteti trimite cererea dvs si pe email la adresa office@greenboutique.ro.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.  

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare). 

Returnarea produselor poate fi facuta de catre persoanele fizice (Client) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Puteti opta pentru schimbarea produselor sau returnarea banilor. Banii sunt returnati in contul bancar indicat de catre Client in termen de 14 zile calendaristice, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor.

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii si/sau platii comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare si cele pentru plata on-line vor fi deduse din pretul produsului.
Va rugam sa returnati produsele impreuna cu factura/Certificatul de garantie/copie dupa factura (in cazul in care returnati doar o parte din produse).

Produsele din Categoria "Aparatura Profesionala de Bucatarie" nu se pot accepta daca nu sunt insotite de toate accesoriile livrate de Vanzator impreuna cu aparatul.

Potrivit legii, nu beneficiati de posibilitatea de retur in urmatoarele situatii:
  • Produsele care au data de expirare mica (alimente; superalimente; bauturi; etc.)
  • Produsule, care in urma livrarii s-au amestecat cu alte ingrediente decat cele indicate pe eticheta produsului;
  • Produsele desigilate care pot pune in pericol sanatatea consumatorului (alimente; produse cosmetice; produse de igiena intima; etc.)

Va rugam sa returnati produsele in termen de 14 zile calendaristice de la Cererea dvs de retur. In cazul in care ati manipulat gresit produsul/produsele, Biofood Boutique isi rezerva dreptul de a retine o parte din pretul produsului.

 

Adresa pentru returnarea produselor: Str. Vasile Gherghel nr.12, Sector 1, Bucuresti. 

 
"Daca mai multi dintre noi am pretui mancarea, bucuria si muzica in schimbul aurului, am avea parte de o lume mai fericita."
J. R. R. Tolkien
© Copyright GreenBoutique.ro 2016. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: