0751. 022. 948 | 0752.544.644luni pana vineri intre orele 9 si 18
PRIMA PAGINA»Termeni si conditii de utilizare
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra

Termeni si conditii de utilizare

Date de identificare pentru S.C.Biofood Boutique S.R.L.
NR. Reg .Com. J23/210/2013
CUI: RO31122326 
Folosirea site-ului www.greenboutique.ro (site de prezentare si magazin online) implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos.
SC Biofood Boutique SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in pagina “Termeni si Conditii” fara o notificare prealabila. Puteti accesa oricand acest meniu, pentru a afla noile prevederi. 
 

 

Definitii
Vanzator - SC BioFood Boutique SRL - www.greenboutique.ro.
Client - persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse de pe site-ul Vanzatorului www.greenboutique.ro.
Utilizator – persoana fizica sau juridica inregistrata pe SITE, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului Nou, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
Continut - texte, imagini statice, preturi, imagini dinamice disponibile pe site-ul www.greenboutique.ro.
 
Dreptul de proprietate intelectuala
Continutul site-ului www.greenboutique.ro este proprietatea SC Biofood Boutique SRL si a furnizorilor sai.

Sunt interzise: 
 • accesarea site-ului Vanzatorului de catre dispozitive sau Programe automate.
 • copierea manuala a Continutului, citirea sau publicarea acestuia de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. 
 • este interzisa orice utilizare a Continutului fara acordul Vanzatorului.
Orice incalcare a acestor prevederi se pedepseste conform legii. Daca sesizati pe site o incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne scrieti la adresa office@greenboutique.ro.
 
Politica de Confidentialitate
 
Vanzatorul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Vanzator pentru a trimite Clientului confirmarea comenzilor, diverse oferte comerciale, eventuale promotii etc.

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor in functie de: cursul valutar, actualizarea preturilor furnizorilor, perioadele promotionale.

Contractul dintre Vanzator si Client se considera incheiat in momentul in care este emisa factura fiscala de catre Vanzator pentru produsele si serviciile comandate de catre Client. Comenzile lansate pe site-ul Vanzatorului nu reprezinta obligatii contractuale pana la emiterea facturii fiscale de catre acesta.

De asemenea, informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de catre Vanzator pentru elaborarea de estimari demografice despre Client, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite acestora, respectand prevederile legilor in vigoare.

Vanzatorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dvs.
de e-mail sau numarul de telefon unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde si nu ofera catre terti adresele de e-mail obtinute prin intermediul site-ului www.greenboutique.ro.

De asemenea, Vanzatorul nu divulga datele dvs. personale altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dvs.
Orice Client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul Vanzatorului poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dvs. personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

In cazul optarii pentru plata on-line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului de plati www.mobilpay.ro, iar Vanzatorul nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Vanzatorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.
 

Preturi

 
Preturile produselor de pe site-ul Vanzatorului contin TVA(20% si 9%). Costul transportului nu este inclus in pretul afisat pe site, aceasta informatie o regasiti la finalizarea comenzii dumneavoastra. 
In cazul in care clientul face o plata cu cardul iar un produs nu se afla in Stoc, Biofood Boutique contacteaza clientul si de comun acord stabilesc modul de returnare a sumei incasate. 
Pretul de achizitie tiparit pe factura este acelasi cu cel de pe site-ul Vanzatorului.
 
 
Comanda produselor
 

 

 • Telefonic, va rugam sa ne contactati de Luni - Vineri intre orele 9.00 - 18:00 la acest nr. de tel (Vodafone) 0751 022 948.
 • E-mail, office@greenboutique.ro, puteti efectua comenzi NonStop, la acesta adresa.
 • Online cumperi rapid si in siguranta. 

In meniul "Vezi toate produsele" veti gasi toate categoriile noastre de produse. Cautati si Adaugati produsele in cosul dumneavoastra.
In partea de sus, dreapta, gasiti "Cosul de cumparaturi" unde puteti vizualiza produsele selectate, cantitate si pret. Aveti posibilitatea de a modifica comanda in orice moment doriti (inlocuire sau stergere).

Daca aveti un "Cod promotional" va rugam sa-l introduceti in casuta disponibila. Reducerea se aplica automat la "Total Comanda". 
Daca sunteti Client nou completati campurile existente in sectiune "Sunt client nou".
Daca sunteti deja Client completati campurile din sectiunea "Sunt client existent".
Abonarea la "Newsletter" va ofera posibilitatea de fi la curent cu promotiile si noutatile de pe site-ul nostru.
 
Cititi "Termeni si Conditii" si bifezi casuta pentru "Finalizarea comenzii".
Comanda minima pe site-ul www.greenboutique.ro este de minim 50Ron.
 
Livrari
 •  in Bucuresti cu Fan Courier de Luni-Sambata:
Aveti transport 0 (gratuit) la comenzi mai mari de 450 Ron.  
10 Ron la comenzile ce nu depasesc 450 Ron.
 
 • in Bucuresti cu Fastius Curier de Luni-Vineri
Aveti transport 0 (gratuit) la comenzi mai mari de 250 Ron.  
8 Ron la comenzile ce nu depasesc 250 Ron.
 
 • in Provincie cu Fan Courier de Luni-Sambata:
Aveti transport 0 (gratuit) la comenzi mai mari de 450 Ron. 
15 Ron la comenzile ce nu depasesc 450 Ron.
 
Termenul de livrare al produselor comandate pe www.greenboutique.ro este de  24 - 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 08:00 – 16:00, de luni pana vineri. 
 
ATENTIE! Livrarea se face prin servicii de curierat rapid iar taxele de transport si gratuitatile sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat. Costul transportului este afisat inainte de finalizarea fiecarei comenzi.
 • In Bucuresti coletul este livrat in 24-72 de ore de la momentul confirmarii comenzii. Mentionam, doar in cazurile exceptionale coletul este livrat in 72 de ore.
 • In Tara coletul este livrat in 24-72 de ore de la momentul confirmatii comenzii. Mentionam, doar in cazurile exceptionale coletul este livrat in 72 de ore. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie livrarea comenzii sau sa anuleze trimiterea acesteia in cazul in care intervin motive independente de el. In cazul nelivrarii coletului sau a livrarii necorespunzatoare, Vanzatorul plateste numai valoarea initiala a coletului, NU si alte cheltuieli. 

Vanzatorul momentan nu vinde/livreaza in afara tarii (Romania). 
 
Plata coletului

 

 • Ramburs, la ridicarea coletului. Contravaloarea produselor impreuna cu taxa de transport este achitata la agentul de curierat.
 • Carte de Credit (procesator MobilPay), puteti efectua plati online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra in conditii de maxima siguranta. Cardurile acceptate sunt Visa(Classic si Electron), Mastercard (Maestro, numai daca au cod (CVV2/CVC2). Nu platiti comision pentru tranzactii cu cardul pe site-ul nostru, www.greenboutique.ro. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.greenboutique.ro foloseste MobilPay. Dupa finalizarea comenzii sunteti redirectionat automat pe o linie securizata unde trebuie sa urmati instructiunile. Dupa finalizarea platii, atat noi cat si dumneavoastra primiti o notificare pe adresa de email. Acea notificare confirma sau nu efectuarea platii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay, www.greenboutique.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 • Ordin de Plata (OP), dupa confirmarea telefonica a comenzii veti primi in cel mai scurt timp o copie a facturii pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra. Livrare produselor se face numai dupa incasarea banilor in contul Vanzatorului - RO72INGB0000999903416440 , ING Bank Otopeni.

 

 

Returnarea Produselor/Schimbarea Produselor - Pentru a solicita returnarea produselor va rugam sa completati Formularul de Retur.  De asemenea puteti trimite cererea dvs si pe email la adresa office@greenboutique.ro.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.  

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare). 

Returnarea produselor poate fi facuta de catre persoanele fizice (Client) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Puteti opta pentru schimbarea produselor sau returnarea banilor. Banii sunt returnati in contul bancar indicat de catre Client in termen de 14 zile calendaristice, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor.

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii si/sau platii comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare si cele pentru plata on-line vor fi deduse din pretul produsului.
Va rugam sa returnati produsele impreuna cu factura/Certificatul de garantie/copie dupa factura (in cazul in care returnati doar o parte din produse).

Produsele din Categoria "Aparatura Profesionala de Bucatarie" nu se pot accepta daca nu sunt insotite de toate accesoriile livrate de Vanzator impreuna cu aparatul.

Potrivit legii, nu beneficiati de posibilitatea de retur in urmatoarele situatii:
 • Produsele care au data de expirare mica (alimente; superalimente; bauturi; etc.)
 • Produsule, care in urma livrarii s-au amestecat cu alte ingrediente decat cele indicate pe eticheta produsului;
 • Produsele desigilate care pot pune in pericol sanatatea consumatorului (alimente; produse cosmetice; produse de igiena intima; etc.)

Va rugam sa returnati produsele in termen de 14 zile calendaristice de la Cererea dvs de retur. In cazul in care ati manipulat gresit produsul/produsele, Biofood Boutique isi rezerva dreptul de a retine o parte din pretul produsului.

 

Adresa pentru returnarea produselor: Str. Vasile Gherghel nr.12, Sector 1, Bucuresti. 

 
 
 
 
Garantii
 
Magazinul nostru online respecta garantia legala de conformitate potrivit art.4 - pct.1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003.
Produsele disponibile pe site-ul www.greenboutique.ro sunt identice cu cele trimise catre dumneavoastra.
Vanzatorul comercializeaza prin magazinul sau online produse alimentare, produse cosmetice, produse de curatenie, aparatura de bucatarie.
Produsele alimentare sunt uscate/ambalate/sigilate, in stare perfecta si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori. 
Calitatea produselor este garantata de catre producatorii si/sau furnizorii acestora. 
Aparatura cu garantie este livrata catre Client impreuna cu Certificatul de Garantie in original!
Vanzatorul nu este raspunzator de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar aflat in termen de garantie, responsabilitatea revenind producatorului.
S.C. Biofood Boutique S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea pentru daunele aparute in urma transportului. 
ATENTIE! Va rugam, ca in momentul primirii coletului, daca observati ambalajul deteriorat (rupt, crapat, desfacut, etc.) sa intocmiti un Proces Verbal de constatare a daunelor in prezenta curierului.

Concursuri
Toate actiunile de promovare desfasurate in numele si contul greenboutique.ro, respectiv S.C.Biofood Boutique S.R.L. pe retelele de socializare sau in alte medii online sunt neangajante pentru www.greenboutique.ro/S.C.Biofood Boutique S.R.L. atat timp cat aceste actiuni nu sunt facute publice prin intermediul www.greenboutique.ro si nu este publicat un regulament de organizare a acestor concursuri in paginile website-ului.
Descrierea produsului  pe site-ul www.greenboutique.ro
 
Textele din descrierea produsului apartin producatorului/furnizorului. Sunt situatii in care producatorul/furnizorul schimba lista de ingrediente sau descrierea produsului fara a informa Vanzatorul. Informatiile disponibile pe site-ul nostru www.greenboutique.ro sunt strict informative. 
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea informatiilor incomplete sau inexacte cu privire la produsele de la furnizori sau producatori. Drepturile legale ale clientului sunt mentinute chiar si in aceasta situatie..
Recomandam ca la achizitionarea produselor disponibile pe site-ul nostru:

 

 • sa verificati sigiliu, informatiile de pe eticheta, termenul de valabilitate. Nu consumati pana cand nu ati studiat recomandarile de utilizare disponibile pe eticheta.
Utilizatorii site-ului www.greenboutique.ro sunt de acord ca folosirea lui cat si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Vanzatorul nu este raspunzatoar pentru folosirea informatiei prezente pe site de catre client.


Litigii
 
Orice litigiu aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila. 
In cazul in care intervine si o alta problema cauzata de produsele livrate sau serviciile prestate de Vanzator si care nu au fost mentionate in nici un articol din acest document, ea se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client. 
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC BioFood Boutique SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC BioFood Boutique SRL de la acest client. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate cele mentionate mai sus.
"Physical fitness is not only one of the most important keys to a healthy body, it is the basis of dynamic and creative intellectual activity."
John F. Kennedy
© Copyright GreenBoutique.ro 2016. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: