0751. 022. 948 | 0752.544.644luni pana vineri intre orele 9 si 18
PRIMA PAGINA»ALIMENTE»ULEI / OTET»UNSOARE DE PALMIER 250GR
ulei de palmier

Unsoare de palmier 250gr

VEZI INGREDIENTE
OrganicVeganVegetarian

Aceasta grasime curata necalita este neutra si usoara la gust. Untura de palmier poate fi folosita la temperaturi mari, nu stropeste si nu face spuma, este stabila la calduri mari si are un termen de valabilitate lung.
Prin continutul ridicat de acizi grasi saturati este ideala pentru prajit si copt. Poate fi folosita la temperaturi ridicate si este slaba in grasimi.

Uleiul de palmier se obtine din fructele de marimea unor alune de padure si de culoare rosu-maroniu a palmierului de ulei (Elaels guineensis). Pulpa nucilor de palmier este presata si separata de sâmburi. Pentru a inlatura mirosul si gustul nedorit, uleiul de palmier este inabusit gentil. Atunci cand acesta se intareste, i se schimba structura bio-chimica prin transesterificare.


Rapunzel Palmo este format din aproximativ 47% acizi grasi saturati si circa 43% acizi oleici. Poate fi incalzit pana la temeraturi inalte, nu stropeste si nu face spuma, este stabil la temeraturi mari si are un termen de valabilitate lung.

250gr
IN STOC
Rapunzel
ATENTIE! Desi depunem toate eforturile ca descrierea produsului sa fie actualizata periodic, producatorii si importatorii produselor si-au rezervat dreptul de a modifica informatia fara preaviz. De aceea va rugam sa cititi intotdeauna eticheta (atentionati; mod de utilizare si pastrare) inainte de a folosi sau consuma produsul respectiv.
ALEGE CANTITATEX  17,00 LEIADAUGA IN COS
Comanzi frecvent acest produs ? Adauga-l in lista de cumparaturi

Alte produse de la Rapunzel similare cu Unsoare de palmier 250gr

Opinii si recenzii pentru: Unsoare de palmier 250gr

Iti multumim pentru faptul ca vrei sa scrii o recenzie pentru unul dintre produsele noastre!

Indicatii pentru a scrie o recenzie
  • Acorda-ti timpul necesar pentru a te familiariza cu produsul.
  • Sumarizeaza experienta proprie avuta.
  • Include atat punctele forte cat si punctele slabe, explicand de ce acolo unde este cazul.

Ai grija sa:
  • Nu incluzi limbaj neadecvat, care poate jigni sau leza anumite persoane.
  • Nu postezi linkuri catre companii concurente sau catre articole ce nu sunt relevante pentru acest produs.

Ai o intrebare in legatura cu acest produs?
Daca vrei mai multe informatii despre acest produs, sau pur si simplu ai o intrebare pentru noi, te rugam sa ne lasi un mesaj pe pagina Facebook sau sa ne scrii un mail. Facem tot posibilul astfel incat sa iti raspundem rapid.
Acest produs nu dispune inca de o opinie sau recenzie.
"The doctor of the future will no longer treat the human frame with drugs, but rather will cure and prevent disease with nutrition."
Thomas Edison
© Copyright GreenBoutique.ro 2016. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: