0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»4 motive pentru care ar trebui sa introduci miere Manuka in alimentatia ta.

4 motive pentru care ar trebui sa introduci miere Manuka in alimentatia ta.

Mierea Manuka nu este o miere obisnuita. Nu numai ca este extrem de delicioasa, ea, de asemenea ofera multe beneficii.

Utilizata in mod traditionat de catre populatia maori, mierea de Manuka a fost mereu aureolata de o putere miraculoasa. O echipa de cercetatori de la universitatea Waikato, din Noua Zeelanda, a studiat aceasta miere si a descoperit ca are o actiune bactericida superioara anumitor tratamente antibiotice, de pilda poate actiona asupra stafilococului auriu. Motivul: contine un component suplimentar original, denumit UMF (Unique Manuka Factor), termen devenit si sigla folosita de catre asociatia UMFHA pentru a desemna continutul in aceasta substanta si pentru a garanta autenticitatea produsului.

 
Deci, de ce ar trebui sa adaugati o lingurita de miere Manuka in dieta dvs ?
     
    1.Sanatatea Digestiva
 
Miere de Manuka poate ajuta o varietate de probleme, inclusiv balonare, reflux gastric, indigestie, ulcere gastrice si sindrom de colon iritabil. Miere poate fi adaugata in ceaiuri calde.
    
     2. Imunitate
 
La primele semne de raceala, dureri in gat se amesteca o lingurita de miere Manuka UMF 10+ cu ceai si lamaie. De asemenea pentru durerile in gat puteti folosi si Spray sau dropsurile cu propolis. Mierea trateaza si afectiuni prezente la nivelul pielii (herpes, taieturi, arsuri minore).
 
      3.  Probleme ale pielii
 
Atunci cand aplicati direct pe piele miere de Manuka aceasta ofera un tratament excelent pentru eczeme, muscaturi de insecte, arsuri, rani. De asemenea, ajuta la reducerea cicatricilor si calmarea arsurilor atunci cand expunerea la soare a fost mare.
 
      4. Energie
 
Ofera energie, poate fi consumata la micul dejun cu cereale cu smoothie-uri sau simplu cu paine integrala.
 
Atentie - Nu exagerati, in general, mierea consumata excesiv poate duce la cresteri in greutate.

 

4 motive pentru care ar trebui sa introduci miere Manuka in alimentatia ta.

"Cel mai bun doctor ofera intotdeauna cat mai putine medicamente!"
Benjamin Franklin
© Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: