0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Aparatura Profesionala de Bucatarie

Aparatura Profesionala de Bucatarie

Tehnologia evolueaza, iar in intampinarea dorintei, tot mai des intalnita, a unei alimentatii sanatoase si a unui timp relativ scurt pentru gatit, soseste aparatura profesionala de bucatarie. Modul in care se gateste azi s-a schimbat. De la cartile de bucate s-a trecut la retete urmarite pe ecranului telefonului, a tabletei. Aparatele de bucatarie fac munca mult mai usoara, astfel incat prepararea mancarii sa nu implice efort si sa permita timp liber pentru placerile personale. Bucataria a devenit inteligenta, aparatura dedicata acestui spatiu a luat amploare. Internetul pune la dispozitie informatie, retete din intreaga lume, trucuri pentru gatit, idei pentru orice tip de dieta, vegetariana sau raw-vegana.

Electrocasnicele de bucatarie de ultima generatie sunt mult mai rapide, mai puternice, mai usor de folosit si de curatat. Un blender profesional are un motor puternic, cinci programe presetate, asadar lamele acestuia zdrobesc cu finete chiar si alimentele dure, nu raman bucati care sa fie aruncate. Viteza variabila si silentiozitatea motorului, dar si curatarea simpla si rapida sunt alte beneficii pe care un blender profesional le ofera. Aparatele de bucatarie care ni se pun la dispozitie azi, ne permit astfel sa fim creativi in prepararea retelor si sa nu consumam timp important cu lucruri minutioase.

Tot din gama electrocasnicelor de bucatarie de generatie noua face parte si aparatul CrockPot, care are ca principiu gatitul la o temperatura relativ scazuta pentru a pastra nutrientii in mancare. De asemenea si acest aparat de bucatarie diminueaza considerabil timpii de lucru petrecuti pentru pregatirea mancarii.

Aparatura profesionala de bucatarie are ca scop pastrarea continutului nutritional si inclusiv a gustului delicios, lucru care se aplica chiar si in cazul unui deshidrator profesional de fructe si legume. Acesta nu distruge enzimele, pastrand asadar continutul nutritional in totalitate.

Green Boutique iti pune la dispozitie aparatura profesionala de bucatarie, retete variate vor putea fi pregatite cu usurinta, gustarile sanatoase vor aparea in mod natural in alimentatia intregii familii.
  Ordoneaza dupa:
  Afiseaza:
  "Prima bogatie este sanatatea! "
  Ralph Waldo Emerson
  © Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
   
  PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: