0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Alimente»Apicole

Apicole

Pretioasa miere ecologica este un indulcitor pur, nefiltrat. Este o miere cruda, nepasteurizata, de la stupii albinelor care o produc din nectarul de flori. Cea mai mare parte a mierii care se consuma astazi este mierea procesata, care dupa ce a fost adusa din stup se incalzeste si se filtreaza. Spre deosebire de mierea prelucrata, mierea ecologica are valoare nutritiva mult mai mare, rezulta si beneficii de sanatate sporite. Te ajuta atunci cand nivelul de energie este scazut, cand nu reusesti sa adormi sau cand te confrunti cu vreo alergie sezoniera. A opta pentru miere ecologica este si un plus pentru eforturile de scadere in greutate.

Exista diferite tipuri de miere ecologica, precum populara miere de salcam sau mierea poliflora.

Cunoscuta miere de salcam rezultata din nectarul florilor cu acelasi nume este limpede, are o culoare deschisa si o aroma delicata, dulce, florala. Este o alegere buna pentru a fi introdusa in ceaiuri sau pentru gatit, datorita aromelor usoare si pentru ca se amesteca cu usurinta in compozitia lichida. Avantajele de sanatate pe care reuseste sa le ofere aceasta miere de salcam sunt numeroase, inclusiv pentru sanatatea pielii, protejarea sistemului imunitar, cresterea nivelului de energie.

Mierea poliflora este realizata din nectarul de flori si polenul mai multor specii de plante inflorite aproximativ in acceasi perioada a anului. Este un tip de miere unic, cu un gust si o culoare diferita, considerata de multi o optiune ideala, deoarece contine nectar si polen de la mai multe specii de plante, reunind caracteristicile lor de aroma. Un avantaj pentru aceasta miere poliflora este si faptul ca reuneste la un loc proprietati variate si efecte benefice pentru actiunea terapeutica.

Ordoneaza dupa:
"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: