0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Bauturi si Creme Vegetale

Bauturi si Creme Vegetale

Daca esti adeptul unei diete vegetariene, inseamna ca deja te-ai indragostit de laptele de soia, de migdale sau de cel de orez, desi ele nu sunt destinate exclusiv celor care nu consuma produse animale. Acestea sunt variantele cele mai bune pentru a inlocui laptele traditional, obtinut de la animale, cu o bautura mult mai putine grasimi si mult mai multe beneficii. Cu un gust bogat, aceste tipuri de lapte sunt o alternativa perfecta, daca vrei sa ai un organism sanatos. Laptele de orez, cel de soia si cel de migdale este imbogatit cu vitamine si minerale ideale pentru un stil de viata echilibrat. Calciul si fosforul sunt alte doua substante cu un procentaj mare, care inclina balanta in favoarea lor. Cu o singura cana de lapte din produsele pe care le poti gasi in aceasta categorie poti fi mai aproape de un regim alimentar sanatos, mentinandu-ti oasele si dintii in conditii perfecte.


  Ordoneaza dupa:
  "Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
  Fernand Point
  © Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
   
  PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: