0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Aparatura Profesionala de Bucatarie»Blendere Profesionale Vitamix

Blendere Profesionale Vitamix

Un blender profesional este o necesitate in bucatarie datorita numeroaselor beneficii pe care le ofera, pentru a indeplini dorinta unui stil de viata sanatos, a unui consum mai mare de fructe si legume. Aceste blendere reusesc sa faca viata mai usoara. Trecerea la un blender profesional inseamna instant o crestere a puterii. Vei putea transforma in textura moale fructele congelate sau nuciferele, in doar cateva secunde. Un blender Vitamix are motor puternic, programe presetate (permite utilizatorului sa plece de langa de langa el), viteza variabila. Un alt avantaj este curatarea rapida, el se poate auto curata in 30 - 60 de secunde.

Un blender profesional este o investitie pentru sanatatea ta si a familiei tale, pentru un plus de confort si economie de timp. Un blender profesional va face munca pentru tine, adaugi ingredientele, setezi programul si pleci. Pregatesti smoothie-uri, sucuri din fructe si legume, cocktailuri, bauturi din cafea, supe, amestecuri, sosuri, aluaturi, deserturi, inghetata din fructe congelate, toppinguri. Creativitatea in bucatarie nu va cunoaste margini.

Ordoneaza dupa:
"Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
Fernand Point
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: