0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
produse centifolia
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra
Bloggers

GreenBoutique este continuu in cautarea celor mai sanatoase produse, care sa va satisfaca dorinta de a avea grija de corpul dumneavoastra. Importam si vindem produsele care va pot deveni cei mai buni aliati in lupta pentru o viata armonioasa si indelungata.

BioFood Boutique este importator exclusiv de: 
 
Standardul UMF® reprezinta "Unique Manuka Factor".
Acesta masoara propietatile unice gasite la niveluri deferite in mierea realizata din nectarul Manuka Bush (Leptospermum scoparium), planta originara din Noua Zeelanda. Cu cat rating-ul UMF® este mai mare, activitatea antibacteriana se mareste. 
Bucurati-va de increderea pe care o ofera acest standard de o calitate extraordinara, UMF®.
 
Certificari Comvita
  1. Comvita este licentiata de UMFHA (Unique Manuka Factor Honey Association si este membru de peste 18 ani. Numarul licenta - 1019. Certificat licenta aici si aici
  2. HACCP Certified (Certificate No: HCV21212 and FSAU13/8403) aici
  3. New Zealand Ministry for Primary Industries (MPI) Registered Exporter aici 
  4. Ministry for Primary Industries Risk Management Programmes (RMPs) aici
  5. New Zealand Ministry of Health GMP Certificate aici
  6. Australian Therapeutic Goods Agency (TGA) GMP Certificate aici

 

Michael Droste-Laux, un farmacist de origine germana, a fondat in 2006 compania cu acelasi nume, si a creat o linie de produse cosmetice cu compozitie chimica unica, care ajuta pielea sa se mentina sanatoasa indiferent de varsta. Produsele Michael Droste-Laux sunt 100% naturale, realizate din argila terapeutica de pe Insula Ruegen si imbunatatite cu minerale, uleiuri esentiale bogate in acid salicilic si pietre pretioase precum acvamarin, cristal stancos sau cuart roz. Toate produsele au un pH de 7.4, sunt fabricate urmarind legile naturii si sunt potrivite pentru orice tip de ten, climat si grupa de varsta. Nu contin coloranti artificiali, parfumuri, silincon, derivate uleioase si produse de origine animala.

"Un echilibru acido-bazic stabil este vazut ca fundamentul unui metabolism sanatos, atat in naturopatie cat si in medicina moderna. Ne dorim sa sensibilizam si sa ajutam oamenii sa duca un stil de viata sanatos, responsabil si atent.” Michael Droste-Laux

 
 
 
Suntem in cautarea unor persoane active in mediul online, care sustin si promoveaza un stil de viata sanatos, bazat pe decizii informate si o dieta echilibrata. 
Prin produsele comercializate ne adresam tuturor celor care sunt preocupati de sanatatea fizica si spirituala, precum si parintilor aflati in cautarea unor produse cosmetice de calitate pentru ingrijirea copiilor lor. Oferim lunar pentru testare, produse (Comvita, Michael Droste-Laux, Centifolia Bio Par Nature, Kromland Farm Organic) in valoare de 100 Ron!

Ne dorim sa cunoastem oameni care impart aceleasi valori si care doresc sa se implice in campanii online alaturi de noi, de aceea avem rugamintea de a completa formularul alaturat. 
Va rugam de asemenea sa va asigurati si de faptul ca blogul sau canalul dvs. de Youtube indeplineste urmatoarele conditii:
  • este activ de cel putin 12 luni;
  • are activitate constanta prin articole si postari pe retelele sociale
  • abordeaza cu preponderenta subiecte din sfera de viata sanatoasa, dieta si alimentatie sanatoasa sau ingrijirea copilului si/sau a bebelusului.

Periodic vom selecta dintre cei inscrisi persoane care vor avea ocazia sa testeze produsele noastre.

Te rugam sa completezi formularul si hai sa ne cunoastem!
Formular de contact
Completati in campurile de mai jos datele de contact si solicitarea dumneavoastra si vom reveni in cel mai scurt timp
* campurile sunt obligatorii
"Daca nu ai grija de tine, neglijenta va lua aceasta responsabilitate."
Carrie Latet
© Copyright GreenBoutique.ro 2018. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: