Caisele bio se coc sub soarele din Turcia pana la mijlocul lunii iulie. In aceasta perioada incepe recolta caiselor de catre agricultorii parteneri din zona Malatya in estul Anatoliei. Caisele sunt scuturate din pomi si apoi adunate manual. Fructele proaspte sunt puse imediat la uscat . Dupa 3 zile de stat la uscat, caiselor li se indeparteaza samburii si apoi sunt din nou puse la uscat pentru inca 3-4 zile.
ATENTIE!
Desi depunem toate eforturile ca descrierea produsului sa fie actualizata periodic, producatorii si importatorii produselor si-au rezervat dreptul de a modifica informatia fara preaviz. De aceea va rugam sa cititi intotdeauna eticheta (atentionati; mod de utilizare si pastrare) inainte de a folosi sau consuma produsul respectiv.
Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa rezide in diferente in numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, in cazuri izolate, unele comenzi, desi finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.
Comanda minima pe www.greenboutique.ro este de 50Ron.