0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Cat de necesar este gelul antibacterian?  

Cat de necesar este gelul antibacterian?  

 

Mici zgarieturi, taieturi, julituri. Fie ca se intampla sa fim neatenti sau sa avem mici accidente. Cu totii am trecut prin asta.

 

Vestea buna este insa ca cei de la Comvita s-au gandit la asta si au venit cu o solutie buna si cat se poate de naturala: gelul antibacterian pentru rani cu miere de Manuka! Acesta este facut din miere de Manuka sterilizata, cu factor UMF ridicat si ajuta la tratarea ranilor, ulcerului si a arsurilor.

Gelul actioneaza creand un mediu cu PH scazut, care ajuta la vindecarea ranilor si reduce cicatricile. Combinat cu ceara naturala, astfel incat sa aiba consistenta unei alifii, curata in mod natural ranile de bacterii, tesut mort si murdarie, scazand astfel riscul aparitiei infectiilor.

Cu peste 16 ani de studii si cercetari, cuprinzand peste 130 de cazuri documentate, studii de laborator si studii clinice, acest produs nu contine parabeni, parfum, petrol si este certificat de catre NPA (Natural Products Association).

Gelul este folosit pentru consumul casnic, in spitale si clinici din toate lumea si arata rezultate uimitoare. Comvita este o marca licentiata pentru a vinde produse in spitale si clinici.

Produsul poate fi folosit in tratarea ulcerelor la picior, taieturi superficiale, zgarieturi, arsuri sau chiar rani mai grave.

 

Gelul antibacterian actioneaza in trei feluri:

  • Vindeca: creeaza un mediu hidratat, cu pH scazut, care ajuta la vindecarea ranilor si la scaderea riscului de aparitie al cicatricilor;
  • Curata: curata in mod natural rana de bacterii, tesut mort, impuritati;
  • Protejeaza: reduce riscul aparitiilor de infectii.

 

Gelul poate fi folosit de catre adulti si de catre copii si este disponibil online pe Green Boutique!

 

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul GreenBoutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

"Fericirea consta, in primul rand, in sanatate. "
George William Curtis
© Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: