0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Miere de Manuka Comvita - Ce inseamna UMF?

Miere de Manuka Comvita - Ce inseamna UMF?

Un lucru de care suntem foarte des intrebati este "Ce inseamna UMF?"

 

Inseamna "Factorul Unic Manuka" care este singura marca de calitate, independent recunoscuta pe piata Manuka si care protejeaza drepturile consumatorului. Marca UMF vizibila pe eticheta Comvita, garanteaza ca produsul din interior a fost identificat ca natural, mierea de Manuka este veritabila, asigurand puritatea si calitatea.


Cu cat nivelul UMF este mai mare cu atat mai bine. Gradul UMF reflecta puritatea mierii.

Mierea UMF este independent testata pentru marcari unici care definesc mierea de Manuka si anume Leptosperina, DHA si Metilglioxal.

 

  • Metilglioxalul, cunoscut si ca MGO, este adesea singurul factor masurat de producatori, punand nivelul de MGO pe eticheta. Exista si o parte mai putin buna a acestui lucru si anume ca acest MGO poate fi adaugat artificial in miere, astfel ca orice miere poate deveni cu usurinta miere de Manuka. Ceilalti doi factori joaca si ei un rol important in originalitatea mierii de Manuka.
  • Leptosperin scopaarium - creste numai in Noua Zeelanda, a nu se confunda cu alte varietati de Leptosperin care cresc in alte tari.

  • DHA - reprezinta varsta mierii. Comvita verifica intotdeauna cat de veche este mierea inainte de a fi imbuteliata.


Unul din multele beneficii, ca membru, pe care Asociatia pentru factorul unic din mierea de Manuka ti-l ofera este ca produsele sunt testate anual in mod independent.

Asociatia investeste masiv in cercetare. Inca o data, mierea de Manuka nu este testata doar pentru un singur marcar de originaliatate, ci pentru trei, iar cel mai popular este MGO.

Daca vreti sa cumparati miere de Manuka fiti siguri ca are marca simbol UMF, altfel este posibil sa achizitionati un produs contrafacut si sa nu beneficiati de minunile aduse de mierea de Manuka.


Mierea de Manuka de la Comvita are eticheta autentic pentru ca firma garanteaza mierea din borcan si gradul UMF inscris pe eticheta.

Comvita garanteaza puritatea si calitatea, astfel niciun produs artificial nu este adaugat in miere.

 

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul GreenBoutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: