0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Ceaiuri Bio»Ceai alb

Ceai alb

Ceaiul alb se obtine din frunzele plantei Camellia sinensis, aceeasi din care rezulta si ceaiul verde sau negru. In principal, ceaiul alb este recoltat in China, dar este produs si in alte zone precum Thailanda, India, Taiwan si Nepal. Ceaiul alb se recolteaza cand planta este inca tanara, lucru care contribuie la o aroma foarte distincta. De multe ori este descris gustul acestui ceai alb ca fiind delicat si usor dulce.
La fel ca si alte tipuri de ceai, ceaiul alb este abundent in polifenoli, catechine si antioxidanti. Beneficiile ceaiului alb sunt astfel recunoscute pentru organism.
Proprietatile ceaiului alb sunt si antivirale si antibacteriene, prin urmare tine bacteriile si virusii la distanta.
Ceaiul alb contine cofeina si un numar ridicat de antioxidanti, astfel impulsioneaza metabolismul si contribuie la reducerea apetitului.
Beneficiile ceaiului alb sunt legate si de sanatatea oaselor sau a pielii, de actiunea antiinflamatorie, dar si de ameliorarea anxietatii, imbunatatirea concentrarii.
Alege ceai alb de la Green Boutique.

Ordoneaza dupa:
"Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
Fernand Point
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: