Reteta autentica de Masala Chai cu ingrediente de prima clasa. La baza acestui amestec sta un CTC negru din India, condimentat cu scortisoara, cardamom, ghimbir, cuisoare si piper. Conform traditiei, in India se prepara cu lapte si zahar.
Mod de preparare - Ceaiuri negre si verzi
Intr-un ceainic preincalzit punem o lingurita de ceai (aprox. 2 g) turnand 0,2 l apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi apa de 100°C se lasa sa se raceasca 3-4 minute inainte de infuzie, ca sa ajunga la temperatura de aprox. 80-90°C. In cazul ceaiurilor negre, apa se lasa sa se raceasca 2 minute, ca să ajunga la temperatura de aprox. 90-95°C.
ATENTIE!
Desi depunem toate eforturile ca descrierea produsului sa fie actualizata periodic, producatorii si importatorii produselor si-au rezervat dreptul de a modifica informatia fara preaviz. De aceea va rugam sa cititi intotdeauna eticheta (atentionati; mod de utilizare si pastrare) inainte de a folosi sau consuma produsul respectiv.
Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa rezide in diferente in numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, in cazuri izolate, unele comenzi, desi finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.
Comanda minima pe www.greenboutique.ro este de 50Ron.