0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Ceaiuri Bio»Ceai negru

Ceai negru

Ca si ceaiul verde, ceaiul oolong si ceaiul alb, popularul ceai negru este fabricat din frunzele plantei Camellia sinensis. Beneficiile ceaiului negru pentru sanatate au fost dovedite, de la valoarea nutritiva, beneficiile sale digestive, pana la efectele asupra sanatatii pielii si parului, dar nu numai. Este recomandat sa incerci o ceasca de ceai negru organic. Ceaiul negru are in componenta cofeina, aminoacizi, carbohidrati, proteine, potasiu, minerale, mangan, fluor, polifenoli.
Ceaiul negru contine, de asemenea, catechinele, antioxidantii puternici din ceai care lupta sa consolideze sistemul de aparare al organismului impotriva radicalilor liberi.
Printre proprietatile ceaiului negru se numara si fluorul care ajuta la sanatatea orala si osoasa. De asemenea, intr-un ceai negru se gasesc si flavonoide pe care le intalnim si in mere.
Ceaiul negru intareste si sistemul imunitar. O ceasca de ceai negru ajuta si la hidratarea pielii. De asemenea, regleaza raspunsul organismului la stres si echilibreaza nivelul de colesterol.
Green Boutique iti pune la dispozitie sortimente variate de ceai negru.

Ordoneaza dupa:
"Cel mai bun doctor ofera intotdeauna cat mai putine medicamente!"
Benjamin Franklin
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: