0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Ceaiuri Bio»Ceai rosu

Ceai rosu

Ceaiul rosu cunoscut si cu numele de ceai Rooibos are o serie de beneficii pentru sanatate, protejeaza sistemul imunitar si reprezinta un adjuvant impotriva crampelor de stomac, durerilor de cap , alergiilor, astmului, insomniei, hipertensiunii arteriale.
Ceaiul rosu poate fi consumat atat cald, cat si rece. Un ceai rosu rece poate fi ideal vara, ofera atat avantajele hidratarii, dar si al antioxidantilor (cunoscuti pentru protejarea sistemului imunitar si protejarea impotriva racelilor).
Ceaiul rosu este bun pentru piele, contribuie la un aspect imbunatatit al acesteia, datorita continutului de zinc.
Este cunoscut faptul ca pentru oase puternice avem nevoie de calciu, iar laptele si produsele lactate sunt recomandate in acest sens. Mai putin stiut este faptul ca poate fi inclus ca sursa de calciu si ceaiul rosu. Persoanele care au intoleranta la lactoza (dificultati in digerarea laptelui), pot opta pentru ceai rosu, usor de digerat.
Alege si tu ceai Rooibos, un ceai delicat, plin de antioxidanti, vitamina C, calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, sodiu, cupru si mangan.

Ordoneaza dupa:
"Prima bogatie este sanatatea! "
Ralph Waldo Emerson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: