0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Ceaiuri Bio»Ceai verde

Ceai verde

Atat ceaiul verde, cat si ceaiul negru provin de la aceeasi specie de plante, Camellia sinensis. Diferenta rezulta din procesul de fabricatie.
Popularul ceai Matcha provine din frunze de ceai verde. Pentru a obtine ceai Matcha frunzele sunt macinate si rezulta o pudra care se amesteca in apa fierbinte.
Frunzele ceaiului verde sunt bogate in antioxidanti. Ceaiul verde contine vitamina B, acid folic, mangan, potasiu, magneziu, cofeina si numerosi antioxidanti, in special catechine.
Proprietatile ceaiului verde au fost demonstrate, astfel, cateva dintre beneficiile ceaiului verde merita cunoscute.
Ceaiul verde contine mai putina cafeina decat cafeaua, insa suficient pentru a se resimti efectul acesteia. Totodata, s-a dovedit ca ceaiul verde stimuleaza metabolismul si creste arderea grasimilor. Unele studii arata ca ceaiul verde poate stimula o scadere usoara a nivelului de zahar din sange. Ceaiul verde este bun si pentru sanatatea dentara, deoarece inhiba dezvoltarea bacteriilor.
Green Boutique iti ofera ceai verde organic de calitate.

Ordoneaza dupa:
"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: