0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Producatori»Comvita New Zeeland

Comvita New Zeeland

O noua viziune.
 
In anul 1974 fondatorii Comvita, Claude Stratford si Alan Bougen isi imaginau cum oameni traiesc o viata sanatoasa. Albinele au fost inspiratia lor, iar mierea, medicamentul.
Astazi, Comvita continua acea viziune prin cercetare, selectarea surselor de ingrediente naturale si pastrarea puritatii lor.
 
Adevarata miere de Manuka este produsa numai in Noua Zeelanda si pentru a va asigura de calitatea produsului achizitionat, va recomandam sa alegeti doar o miere ce are factorul UMF® indicat pe ambalaj. 
 

Marca UMF inseamna "Factorul Unic Manuka" care este singura marca de calitate, independent recunoscuta pe piata Manuka si care protejeaza drepturile consumatorului. Marca UMF vizibila pe eticheta Comvita, garanteaza ca produsul din interior a fost identificat ca natural, mierea de Manuka este veritabila, asigurand puritatea si calitatea.


Cu cat nivelul UMF este mai mare cu atat mai bine. Gradul UMF reflecta puritatea mierii.

Mierea UMF este independent testata pentru marcari unici care definesc mierea de Manuka si anume LeptosperinaDHA si Metilglioxal.

 

  • Metilglioxalul, cunoscut si ca MGO, este adesea singurul factor masurat de producatori, punand nivelul de MGO pe eticheta. Exista si o parte mai putin buna a acestui lucru si anume ca acest MGO poate fi adaugat artificial in miere, astfel ca orice miere poate deveni cu usurinta miere de Manuka. Ceilalti doi factori joaca si ei un rol important in originalitatea mierii de Manuka.
  • Leptosperin scopaarium - creste numai in Noua Zeelanda, a nu se confunda cu alte varietati de Leptosperin care cresc in alte tari.

  • DHA - reprezinta varsta mierii. Comvita verifica intotdeauna cat de veche este mierea inainte de a fi imbuteliata.


Unul din multele beneficii, ca membru, pe care Asociatia pentru factorul unic din mierea de Manuka ti-l ofera este ca produsele sunt testate anual in mod independent.

Asociatia investeste masiv in cercetare. Inca o data, mierea de Manuka Comvita nu este testata doar pentru un singur marcar de originaliatate, ci pentru trei, iar cel mai popular este MGO. 

 
Certificari Comvita
 
  • Comvita este licentiata de UMFHA (Unique Manuka Factor Honey Association si este membru de peste 18 ani. Numarul licenta - 1019. Certificat licenta aici si aici
  • HACCP Certified (Certificate No: HCV21212 and FSAU13/8403) aici
  • New Zealand Ministry for Primary Industries (MPI) Registered Exporter aici 
  • Ministry for Primary Industries Risk Management Programmes (RMPs) aici
  • New Zealand Ministry of Health GMP Certificate aici
  • Australian Therapeutic Goods Agency (TGA) GMP Certificate aici
 
 
Ordoneaza dupa:
"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: