0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Cosmetice BIO

Cosmetice BIO

Cosmeticele bio sunt produsele care nu contin substante chimice si sintetice. Cosmeticele bio sunt cunoscute si sub denumirea de cosmetice organice. Aceste produse au in componenta ingrediente pentru care nu s-au utilizat pesticide, ingrasamant artificial sau modificari genetice. Pentru a intelege conceptul de cosmetice bio, facand o paralela, un mar organic inseamna ca este luat dintr-un copac care nu a fost tratat cu niciun ingredient chimic.

Cosmeticele organice sunt de obicei fabricate din derivati ai plantelor, o alternativa la produsele cosmetice standard produse cu aditivi sintetici. In plus, produsele cosmetice bio nu se testeaza pe animale.

Cosmeticele naturale nu contin ingrediente care pot provoca alergii cutanate la persoanele cu piele sensibila. Cosmeticele bio nu contin substante sintetice, fiind o alegere sanatoasa pentru piele si intreg corpul. Produsele care nu sunt etichetate ca fiind cosmetice naturale pot contine ingrediente daunatoare mediului sau persoanelor care le utilizeaza.

Aplicarea produselor cosmetice bio inseamna utilizarea ingredientelor naturale si nu a unor substante chimice nocive. De asemenea, proprietatile de hidratare si ingrijire cu delicatete a pielii reprezinta un avantaj important al cosmeticelor naturale.

Produsele cosmetice bio sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Datorita faptului ca ingredientele folosite sunt cultivate si fabricate organic, se introduc mai putine substante chimice in aer si apa.

Cosmeticele organice nu favorizeaza iritarea. Substantele chimice intalnite in multe dintre produsele corporale standard pot cauza roseata, iritatii, eruptii. Multe dintre persoane sunt astfel alergice la substantele prezente. Produsele obisnuite contin parabeni care ajuta la prelungirea termenului de valabilitate, un ingredient sintetic. In schimb, produsele cosmetice naturale utilizeaza conservanti naturali care nu prezinta efecte secundare.

Gama de cosmetice bio pusa la dispozitie de Green Boutique este una variata, ai la dispozitie balsam natural de buze, pasta de dinti naturala, ulei esential cu diferite arome, sapun natural, crema de fata, masca de par, scutece ECO de unica folosinta si multe alte produse cosmetice bio din care poti alege.


  Ordoneaza dupa:
  Afiseaza:
  "Cel mai bun doctor ofera intotdeauna cat mai putine medicamente!"
  Benjamin Franklin
  © Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
   
  PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: