0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Cum sa iti faci singura deodorantul    

Cum sa iti faci singura deodorantul    

Daca te-ai hotarat sa renunti la deodorantele din comert, care pot aduce cu sine alergii sau probleme de sanatate, noi iti recomandam cu drag (si pe incercate!) piatra de alaun. Este un mineral 100% natural, cu rol de a regla procesul de transpiratie si de a impiedica inmultirea bacteriilor urat mirositoare. Aceasta se traduce intr-un antiperspirant fara parabeni, fara aluminium, fara alcool, fara conservanti si fara coloranti.

 

Insa, plin de beneficii: antibacterian, ajutand la neutralizarea mirosurilor neplacute,  fara a bloca porii, astringent si neparfumat. Sunt doar cateva dintre proprietatile sale.

Daca, din anumite motive, nu poti folosi piatra de alaun sau s-a intamplat sa nu fie la indemana, iti poti face propriul deodorant eficient, din cateva ingrediente simple.

Este gata in 5 minute.

 

Ingrediente pentru deodorant home-made 

  • 100 grame de ulei de cocos
  • 100 grame de bicarbonat de sodiu
  • 40 de picaturi de ulei esential, la alegere
  • 1 suport (poti folosi suportul de la un deodorant gol)

 

Cum se prepara un deodorant facut acasa 

Puneti uleiul de cocos intr-un bol de sticla. Adaugati bicarbonatul de sodiu si amestecati pana cand cele doua ingrediente se incoporeaza perfect. Adaugati uleiul esential. Amestecati din nou.

Produsul obtinut se pune intr-un suport de deodorant sau intr-un borcan de sticla.

Se aplica in cantitati mici.

 

sursa foto:pixabay

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul GreenBoutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: