0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»De ce mierea de Manuka de la Comvita este cea mai buna alegere    

De ce mierea de Manuka de la Comvita este cea mai buna alegere    

Despre mierea de Manuka ne-ati tot auzit vorbind. Insa de ce i-am ales pe cei de la Comvita sa ne fie furnizori si de ce am ales sa fim unici importatori ai acestui brand, aflati in randurile ce urmeaza.

 

Una din regulile de baza de la Comvita este ca fiecare picatura de miere trebuie tratata cu maxima grija. De cand paraseste stupul pana ajunge in casele dvs. Comvita se asigura ca recolteaza miere de cea mai inalta calitate, din cele mai bune surse. Tocmai de aceea, Comvita a devenit unul dintre cele mai apreciate brand-uri care distribuie mierea de Manuka.

 

Iata cateva lucruri care fac din Comvita una dintre cele mai apreciate companii care distribuie miere de Manuka:

 

  • Direct de la sursa

Comvita detine stupurile de albine de la care provine mierea comercializata. Coloniile sunt dispuse in sase zone diferite ale Noii Zeelande. De acestea se ocupa cei mai buni specialisti, pentru a asigura calitatea maxima a produsului finit. Astfel, atunci cand cumparati un borcan de miere de Manuka de la Comvita va asigurati ca provine dintr-o sursa sigura si ca este un produs 100% natural si pur.

 

  • Proprietati unice in fiecare gram

Adevarata miere de Manuka poate fi produsa doar in zonele in care tufisul de Manuka creste in mod natural. Doar polenizand aceasta planta albinele vor crea atat de apreciata miere de Manuka. Pentru a fi mai aproape de natura si pentru a avea un produs cat mai bun, stufii cu albine sunt pozitionati in aceste zone strategice. In anumite cazuri, coloniile sunt atat de izolate in natura, incat unica modalitate de a ajunge la ele este elicopterul.

Produsul astfel rezultat este de o inalta calitate si este certificat ca avand unul dintre cei mai mari factori UMF.

 

  • Fiecare lot este independent certificat

Cand vine vorba de factorul UMF, lucrurile sunt cat se poate de clare. Factorul UMF este stabilit de catre Unique Manuka Factor Honey Association, un organism independent, care protejeaza integritatea mierii de Manuka, ii certifica puritatea, calitatea si autenticitatea, cu fiecare lot dat spre vanzare.

Testarea UMF tine cont de trei procese diferite, care masoara anumiti compusi. Aceste rezultate indica autenticitatea si calitatea mierii de Manuka. Alte sisteme iau in considerare doar doua sau trei procese.

 

  • Studii si teste

Studiile si testele intreprinse de Comvita au contribuit decisiv la stabilirea unui numar exact si corect de factori care trebuie luati in considerare atunci cand se identifica autenticitatea mierii de Manuka. Plecand de la aceste studii si cercetari, Comvita a stiut in permanenta ce procese trebuie sa imbunatateasca, pentru ca produsul finit sa aiba o calitate superioara. Este unul dintre cele mai pure si calitative produse, si va ramane asa pe toata perioada, pana la consum.

 

  • Identificare 100% corecta

De la stup pana acasa. Comvita a creat un sistem – Apiary Management System (AMS) – capabil sa indice tot “drumul” mierii de albine, de la stup pana la raft. Tote datele sunt stranse la fata locului, adica la stup, folosindu-se device-uri de scanare. Acestea sunt sincronizate cu baza de date si arata, in timp real, activitatea stupului. Aplicatia arata cele mai bune locuri pentru a plasa stupii, astfel incat sa profite din plin de nectarul florilor.

 

 

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul GreenBoutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

 

 

De ce mierea de Manuka de la Comvita este cea mai buna alegere    

"Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
Fernand Point
© Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: