0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»De ce sa alegem Comvita    

De ce sa alegem Comvita    

 

La noi acasa, pe eticheta borcanului cu miere. Sau la noi in magazin, ca parteneri cu care ne mandrim. Am mai vorbit pana acum despre veridicitatea mierii de Manuka, despre ce presupune factorul UMF si despre conditiile in care aceasta miere este recoltata.

 

Astazi vorbim despre Comvita, cei care au facut totul sa fie posibil.

 

La 63 de ani, Caude Stratford, fondatorul Comvita, a inceput sa faca si sa comercializeze o serie de produse naturale, pe baza de miere de albine, chiar de la el de acasa.

 

Plecase de la ideea ca vrea sa faca produse naturale, care chiar au efecte benefice, fara a afecta insa mediul. O viziune pe termen lung, care sa ajute generatii intregi de acum inainte.

 

Cativa ani mai tarziu, acestei idei i s-a alaturat si Alan Bougen, iar cei doi au devenit parteneri. Pionieri la timpul respective, Claude si Alan isi propuneau sa ajute lumea, folosindu-se doar de puterea naturii.

 

Asa cum stiti, mierea de Manuka este specifica Noii Zeelande, singurul loc unde creste planta de Manuka, pe care albinele o polenizeaza, pentru a crea mierea de Manuka.

 

Astazi, Comvita inseamna mai mult decat mierea de Manuka. Inseamna o varietate intreaga de produse naturale, atent selectate si recoltate, pure.

 

Unul din motivele pentru care i-am ales pe cei de la Comvita sa ne fie parteneri, sunt valorile dupa care se ghideaza:

Faptul ca le pasa – angajati, fondatori, comunitate, client. Adica oameni frumosi care impart cunostinte, bucurie si compasiune. Relatii frumoase, respect si bucuriile care converg de aici.

 

Curiozitatea – dorinta de a sti de ce, cum se poate mai bine, cum putem afla mai multe, cum putem invata mai multe. Cat de corect intelegem lucrurile si le dam mai departe.

 

Curajul – indrazneala de a fi diferit, de a nu se conforma, de a pune mereu intrebari, de a invata in feluri noi, de a invatata din greseli.

 

Avem la dispozitie mai multe informatii ca niciodata. Cercetari care ne arata ca ne putem influenta sanatatea adoptand o anumita dieta.

Insa o dieta sanatoasa poate parea imposibil de atins in ritmul social de astazi. Comvita se angajeaza sa faca produse bune, care sa ne ajute pentru o viata sanatoasa.

Mierea de Manuka este recunoscuta acum global pentru calitatile sale, pentru ingredientele deosebite si pentru proprietatile curative – inclusiv mierea de Manuka medicinala, folosita topic, in anumite spitale, pentru ingrijirea pielii sau a anumitor afectiuni.

Sursa tuturor produselor pe baza de miere de Manuka de la Comvita este controlata si poate fi verificata. Compania tine o legatura stransa cu producatorii pentru a se asigura ca mierea atinge cele mai inalte standarde.

Pentru fiecare produs pe care il scot pe piata, cei de la Comvita cauta sa gaseasca cele mai bune ingrediente pure, pentru a avea grija de sanatatea clientilor lor, plecand tot timpul de la cercetari stiintifice.

S-a demonstrat clinic ca extractul din frunze de maslin reduce riscul de boli cardiovasculare si sustine cantitatea optima de zahar in sange. Iar cercetarile continua.

Ce face Comvita este sa inteleaga natura si felul in care organismal nostru lucreaza. Si reuseste sa ne imbunatateasca si sa ne sustina sanatatea, folosind produse naturale la potentialul lor maxim. 

 

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul GreenBoutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: