0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»De ce sa consumam sucuri de legume

De ce sa consumam sucuri de legume

Este arhicunoscut faptul ca trebuie sa consumam intre 6 si 8 portii mici de fructe si legume pe zi. Foarte putini din noi fac asta.

 

Tocmai de aceea, ideea sucurilor naturale ii incanta pe multi. Sucurile de legume pot suplimenta aportul de nutrienti si fibre pe care le-am fi primit, in mod normal, din portiile de fructe si legume consumate.

 

Iata trei motive pentru care puteti lua in considerare incorporarea sucurilor de legume in dieta:

 

  1. Sucurile ne ajuta sa absorbim intreaga cantitate de nutrienti din legume.

 

Un fapt foarte important, mai ales ca, din cauza nerespectarii proportiilor de legume si fructe vs carne sau alimente procesate, apar probleme digestive. Consumand sucuri de legume, acestea vor fi mai usor de digerat si corpul va beneficia astfel de toti nutrientii.

 

  1. Sucurile de legume ne ajuta sa consumam mai eficient legumele

 

Daca aveti o dieta bogata in carbohidrati, ar trebui sa consumati 400 de grame de legume crude pentru fiecare 2 kilograme din greutatea corpului. Unele persoane gasesc dificil acest lucru, insa poate deveni mai simplu daca consumati legumele sub forma de suc.

 

  1. Adaugati o varientate mai larga de legume in dieta

 

Preferintele pentru anumite mancaruri sau comoditatea ne fac sa consumam preponderant aceleasi legume tot timpul. Acest fapt incalca principiul rotatiei alimentelor si poate duce la aparitia alergiilor sau intolerantelor. Insa, atunci cand consumati legume sub forma de suc, puteti introduce mai multe si mai diversificate in dieta.

 

Recomandarea noastra este sa folositi un storcator prin presare la rece, cum este cel de la Kuvings, care stoarce delicat fructele si legumele, fara a le afecta structura naturala.

 

Consumarea acestor sucuri dimineata va poate asigura aportul de energie al zilei, fara sa consumati bauturi precum cafeaua. In plus, va poate revitaliza in doar 20 de minute.

 

sursa foto: pixabay

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul Green boutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: