Prima pagina»Demmers
produse centifolia
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra

Demmers

Metode de preparare a ceaiurilor

 

  • Ceaiuri negre si verzi

Intr-un ceainic preIncălzit punem o lingurita de ceai (aprox. 2 g) turnand
0,2 l apa fierbinte peste. In cazul ceaiurilor verzi apa de 100°C se lasa sa
se raceasca 3-4 minute inainte de infuzie, ca sa ajunga la temperatura
de aprox. 80-90°C. In cazul ceaiurilor negre, apa se lasa sa se raceasca 2
minute, ca să ajunga la temperatura de aprox. 90-95°C.

 

  • Infuzii de plante medicinale

Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Pentru un ceainic de 400ml se folosesc 2 linguri de ceai. Se infuzeaza 8-9 minute.

 

  • Rooibos si infuzii de fructe

Se recomanda folosirea apei la temperatura de 100°C. Intr-un ceainic preincalzit punem 1 lingurita pentru Rooibos si 2 lingurite pentru ceaiurile de fructe, turnand 0,2 l apa fierbinte peste. Ceaiurile de fructe nu contin teina sau substante amare, deci se pot tine la infuzat oricat de mult. Noi va recomandam 8-10 minute.

 

Timp de infuzare

  • Ceai negru 3 minute
  • Ceai verde 2-3 minute
  • Ceai negru chinezesc 4 minute,
  • Ceaiuri aromatizate 3 minute
  • Oolong 2 minute
  • Ceai verde chinezesc 2 minute
  • Ceai verde japonez 2 minute
  • Ceai alb 2 minute
  • Ceaiurile verzi clasice si oolong se pot infuza de mai multe ori.

 

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:
"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: