0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Aparatura Profesionala de Bucatarie»Deshidratoare

Deshidratoare

Un deshidrator de alimente pastreaza valoarea nutritiva si gustul delicios al fructelor si legumelor timp indelungat. Astfel, principalul avantaj al unui deshidrator il reprezinta continutul nutritional pastrat in totalitate. Un deshidrator de fructe si legume indeparteaza apa din alimente fara a distruge enzimele. De multe ori senzatia de foame apare peste zi, tentatiile din jurul nostru sunt mari, astfel ca datorita unui deshidrator este usor sa ai la indemana o gustare sanatoasa compusa din felii de fructe uscate (mere, banane, portocale, lamai) sau legume (rosii, fasole, dovlecei, morcovi). Este o solutie ideala si pentru gustarile celor mici, pentru a inlocui chipsurile din comert si dulciurile. Grija chimicalelor dispare. Un deshidrator de fructe pastreaza toate mineralele si fibrele fructului. Alimentele deshidratate acasa sunt bune o perioada lunga de timp. Datorita depozitarii, exista avantajul de a savura gustul fructelor si legumelor specifice anotimpului cald, chiar si iarna.

Un deshidrator profesional ofera avantaje multiple, precum setarea temperaturii si a timpului (ecran electronic digital), putere mare, tehnologie avansata a ventilatiei, functionare silentioasa. Pe termen lung investitia intr-un deshidrator insemna implicit si economie de bani. Gustarile bio se prepara in bucataria proprie. Fructele si legumele uscate pot fi depozitate acasa, la serviciu si sunt usor transportate.

Pentru utilizarea unui deshidrator este necesara doar simpla pregatire a ingredientelor, mai exact fructele si legumele sunt taiate subtiri si uniform. Se aseaza in tavile deshidratorului si se seteaza temperatura si cronometrul. Dupa ce se usuca complet sunt lasate in dispozitivul de deshidratare pana ce acesta se raceste. Un deshidrator de fructe si legume este insotit de un manual cu instructiuni care specifica inclusiv durata de timp necesara pentru deshidratarea alimentelor, astfel ca cele cu o cantitate mai mare de apa au nevoie de o durata mai lunga de timp.

GreenBoutique are in gama de produse deshidratoare profesionale care ofera un real ajutor in pregatirea retetelor si gustarilor sanatoase.

Ordoneaza dupa:
"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: