0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Comenzi

Comenzi

Date de identificare pentru S.C.Biofood Boutique S.R.L.
NR. Reg .Com. J23/210/2013
CUI: RO31122326 
Folosirea site-ului www.greenboutique.ro implica acceptarea "Termeni si Conditii" de mai jos.
Site-ul de prezentare/magazinul online www.greenboutique.ro (SC Biofood Boutique SRL) are dreptul de a face modificari in pagina “Termeni si Conditii” fara o notificare prealabila. Puteti accesa oricand acest meniu, pentru a afla noile prevederi.

 

Comanda produselor 

ATENTIE! Comanda minima pe site-ul www.greenboutique.ro este de 50 Ron. Comenzile mai mici de 50ron nu sunt livrate.

 

 

  • Telefonic, va rugam sa ne contactati de Luni - Vineri intre orele 9.00 - 18:00 la acest nr. de tel (Vodafone) 0751 022 948.
  • E-mail, office@greenboutique.ro, puteti efectua comenzi NonStop, la acesta adresa.
  • Online cumperi rapid si in siguranta. 

In meniul "Vezi toate produsele" veti gasi toate categoriile noastre de produse. Cautati si Adaugati produsele in cosul dumneavoastra.
In partea de sus, dreapta, gasiti "Cosul de cumparaturi" unde puteti vizualiza produsele selectate, cantitate si pret. Aveti posibilitatea de a modifica comanda in orice moment doriti (inlocuire sau stergere).

Daca aveti un "Cod promotional" va rugam sa-l introduceti in casuta disponibila. Reducerea se aplica automat la "Total Comanda". 

Daca sunteti Client nou completati campurile existente in sectiune "Sunt client nou".

Daca sunteti deja Client completati campurile din sectiunea "Sunt client existent".

Abonarea la "Newsletter" va ofera posibilitatea de fi la curent cu promotiile si noutatile de pe site-ul nostru.

 
Cititi "Termeni si Conditii" si bifezi casuta pentru "Finalizarea comenzii".

 

Livrare

  •  in Bucuresti cu Fan Courier de Luni-Sambata:

Aveti transport 0 (gratuit) la comenzi mai mari de 350 Ron.  

12 Ron la comenzile ce nu depasesc 350 Ron.

 

  • in Provincie cu Fan Courier de Luni-Sambata:

Aveti transport 0 (gratuit) la comenzi mai mari de 450 Ron. 

17 Ron la comenzile ce nu depasesc 450 Ron.

 

Termenul de livrare al produselor comandate pe www.greenboutique.ro este de  24 - 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 08:00 – 16:00, de luni pana vineri. 

Livrarea se face prin servicii de curierat rapid iar taxele de transport si gratuitatile sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat. Costul transportului este afisat inainte de finalizarea fiecarei comenzi.

  • In Bucuresti coletul este livrat in 24-72 de ore de la momentul confirmarii comenzii. Mentionam, doar in cazurile exceptionale coletul este livrat in 72 de ore.
  • In Tara coletul este livrat in 24-72 de ore de la momentul confirmatii comenzii. Mentionam, doar in cazurile exceptionale coletul este livrat in 72 de ore. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie livrarea comenzii sau sa anuleze trimiterea acesteia in cazul in care intervin motive independente de el. In cazul nelivrarii coletului sau a livrarii necorespunzatoare, Vanzatorul plateste numai valoarea initiala a coletului, NU si alte cheltuieli. 

Vanzatorul momentan nu vinde/livreaza in afara tarii (Romania). 

 

Plata coletului

 

  • Ramburs, la ridicarea coletului. Contravaloarea produselor impreuna cu taxa de transport este achitata la agentul de curierat.
  • Carte de Credit (procesator MobilPay), puteti efectua plati online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra in conditii de maxima siguranta. Cardurile acceptate sunt Visa(Classic si Electron), Mastercard (Maestro, numai daca au cod (CVV2/CVC2). Nu platiti comision pentru tranzactii cu cardul pe site-ul nostru, www.greenboutique.ro. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.greenboutique.ro foloseste MobilPay. Dupa finalizarea comenzii sunteti redirectionat automat pe o linie securizata unde trebuie sa urmati instructiunile. Dupa finalizarea platii, atat noi cat si dumneavoastra primiti o notificare pe adresa de email. Acea notificare confirma sau nu efectuarea platii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay, www.greenboutique.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
  • Ordin de Plata (OP), dupa confirmarea telefonica a comenzii veti primi in cel mai scurt timp o copie a facturii pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra. Livrarea produselor se face numai dupa incasarea banilor in contul Vanzatorului - RO72INGB0000999903416440 , ING Bank Otopeni.

 

Litigii

 

Orice litigiu aparut intre Clienti/Utilizatori si SC BioFood Boutique SRL va fi rezolvat pe cale amiabila. 

In cazul in care intervine si o alta problema cauzata de produsele livrate sau serviciile prestate de SC BioFood Boutique SRL si care nu au fost mentionate in nici un articol din acest document, ea se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client. 

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC BioFood Boutique SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC BioFood Boutique SRL de la acest client. Fiind de acord cu "Termeni si Conditii", clientul isi asuma in totalitate cele mentionate mai sus.

"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: