0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Detergenti Bio

Detergenti Bio

Earth Friendly Products este un campion in "ochii" celor de la Environmental Protection Agency (EPA). "Ne-am angajat sa folosim surfactanti siguri (agenti de umezire in detergent),care se descompun rapid in compusi non-poluanti si ajuta la protejarea vietii acvatice atat in apa dulce cat si in apa sarata".Produsele EFP sunt biodegradabile, non-toxice, fara fosfati,si au un pH neutru. Produsele sunt bazate pe plante, sunt libere de petrol, nu acumuleaza sau mimeaza hormoni umani.

Produsele Earth Friendly au castigat numeroase premii, printre care: "Green Living Award" acordat de revista Good Housekeeping in 2009.

 • "Best in Green" acordat de Avalon Communications in 2007
 • "Cea mai buna gama de detergenti" acordat de PETA in 2007
 • "Cel mai bun produs de curatenie" acordat de cititorii revistei Natural Home in 2002
 •  Medalia de aur pentru cel mai bun produs de curatenie acordat de Insitutul Culinar American in 2002
 • "Compania responsabila social" a anului 2003
Pentru produsele Ecover se folosesc ingrediente biodegradabile derivate din ingrediente naturale - Ingrediente pe baza de plante, cum ar fi aloe vera, uleiul de nuca de cocos si zaharul. Sticlele Ecover sunt 75% Plantplastic® si 25% plastic reciclat postconsumator - 100% regenerabile, reutilizabile si reciclabile. 
Toate produsele Ecover sunt certificate Leaping Bunny, asigurandu-ne ca nu se efectueaza teste pe animale in nici o faza de productie.
Leaping Bunny este certificarea cea mai de incredere si recunoscuta pe plan international pentru produsele care nu sunt testate pe animale.
 

Produsele Faith in Nature nu sunt testate pe animale, nu au ingrediente de origine animala, sunt vegetariene, iar cele mai multe sunt potrivite si pentru vegani. Produsele nu contin ingrediente modificate genetic si nu au culori sau parfumuri sintetice. 

 

Sonett - "Toate ingredientele pe care le folosim sunt complet biodegradabile si fara enzime, surfactanti petrochimici, parfumuri, coloranti, conservanti, activatori de inalbitori etc.
Se folosesc materii prime din cultivarea biodinamica si organica controlata - 100% din uleiul de masline, uleiul de rapita, uleiul de floarea soarelui, uleiul de cocos si untul de shea pe care il folosim, precum si toate uleiurile esentiale, provin din cultivarea organica controlata."

 
Sodasan - "Puteti obtine rezultate foarte bune de curatare, cu un impact semnificativ asupra mediului. Folosim numai uleiurile vegetale din cultura organica ca baza pentru produsele noastre de sapun. Sustinem agricultura responsabila din punct de vedere social in lumea a treia, prin cumpararea de uleiuri vegetale din proiectele de comert echitabil. Nu folosim conservanti sintetici sau arome in produsele noastre. Nu folosim nici un ingredient din chimia clorului. Nu folosim niciun ingredient care este fabricat folosind ingineria genetica. Nu efectuam teste pe animale, nici direct, nici indirect."
 
 
 

  Ordoneaza dupa:
  Afiseaza:
  "Daca nu ai grija de tine, neglijenta va lua aceasta responsabilitate."
  Carrie Latet
  © Copyright GreenBoutique.ro 2019. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
   
  PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: