0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Este alcalinizarea secretul pielii sanatoase?

Este alcalinizarea secretul pielii sanatoase?

De cate ori v-ati intrebat cat de acid sau alcalin este pH-ul vostru? Un organism considerat sanatos trebuie sa aiba un pH intre 7.35 și 7.45, interval considerat netru. Daca o substanta are un pH sub prima valoare, acesta este acida, iar daca depaseste 7.45, inseamna ca este alcalina.


Organismul se afla intr-o lupta continua in care incearca sa gaseasca echilibrul perfect intre acid si alcalin. Dieta alimentara joaca cel mai mare rol in aceasta batalie, deoarece odata digerata, mancarea elibereaza o baza alcalina sau acida in sange. Atunci, corpul nostru intervine pentru a mentine pH-ul sangelui la un nivel cat mai echilibrat.

 

De exemplu, atunci cand consumam alimente acide si suntem stresati (este recunoscut faptul ca stresul creste aciditatea), organismul va depozita acizii in tesuturi si, pentru a echilibra nivelul pH-ul, va imprumuta calciu din oase (care este alcalin) si va secreta acid prin rinichi. Pentru a ne proteja rinichii si tesuturile, trebuie sa acordam o atentie mai mare echilibrului acid - alcalin, consumand alimente si produse cosmetice cat mai alcaline, dar si sa sa eliminam stresul si sa avem un program sportiv regulat.

 

Rezultatele unei diete alcaline nu vor intarzia sa apara: echilibrul hormonal va fi restabilit, bolile cronice vor fi ameliorate, durerile de spate se vor calma si, nu in ultimul rand, pielea va radia. Iar daca vorbim despre piele, este bine de stiut ca nu poate functiona la capacitate maxima daca nu folosim produsele potrivite pentru a o ingriji. Grasimile din produsele cosmetice obisnuite formeaza un strat inchis peste piele, suprimand astfel procesele unei pieli sanatoase. Aceste produse nu sunt eliminate, ci raman in tesutul conector.

 

Din fericire, Michael Droste-Laux, un farmacist de origine germana, a fondat in 2006 compania cu acelasi nume, si a creat o linie de produse cosmetice cu compozitie chimica unica, care ajuta pielea sa se mentina sanatoasa indiferent de varsta. Produsele Michael Droste-Laux sunt 100% naturale, realizate din argila terapeutica de pe Insula Ruegen si imbunatatite cu minerale, uleiuri esentiale bogate in acid salicilic si pietre pretioase precum acvamarin, cristal stancos sau cuart roz. Toate produsele au un pH de 7.4, sunt fabricate urmarind legile naturii si sunt potrivite pentru orice tip de ten, climat si grupa de varsta. Nu contin coloranti artificiali, parfumuri, silincon, derivate uleioase si produse de origine animala.

 

"Un echilibru acido-bazic stabil este vazut ca fundamentul unui metabolism sanatos, atat in naturopatie cat si in medicina moderna. Ne dorim sa sensibilizam si sa ajutam oamenii sa duca un stil de viata sanatos, responsabil si atent.”

Michael Droste-Laux

 

GreenBoutique este unicul distribuitor in Romania al produselor Michael Droste-Laux.

Click aici pentru a vedea selectia de produse din magazinul nostru.

"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: