Produse Bio»Aparatura Profesionala de Bucatarie»Germinatoare automate si manuale

Germinatoare automate si manuale

Germinatoarele de seminte sunt dispozitive folosite pentru cultivarea germenilor si a vlastarilor. Prin urmare iti poti creste singur acasa germeni de fasole, varza, ovaz, secara pentru a iti imbunatati dieta. Principiul de baza este ca in stadiul incipient planta este bogata in nutrienti, mult mai mult decat atunci cand devine matura. Germenii si vlastarii au o cantitate semnificativa de vitamine, contin fibre, magneziu, riboflavina, proteine, tiamina, vitamina B6, fier, magneziu, fosfor si potasiu. Chiar daca nu ai o gradina, poti cultiva germeni intr-un mod simplu cu ajutorul unui germinator. Poti pune la germinat semintele legumelor (ardei, broccoli, castravete, dovleac, fasole, mazare, morcov, ridichie, spanac, varza s.a.), ale cerealelor (grau, orz, ovaz secara). Este foarte simplu sa obtii seminte germinate si vlastari cu ajutorul unui germinator automat precum cel intitulat Fresh Life. Are un rezervor de apa si doua etaje ca spatiu de germinare. Fiecare tava germinatoare are separatoare, astfel, in mod simplu poti avea culturi diferite de germeni.

O solutie o reprezinta si borcanul pentru germinare la un pret avantajos, este un tip de germinator manual si are capac cu sita din metal. Un alt model este germinatorul din teracota care favorizeaza mediul umed. Se va pastra intr-un loc uscat si racoros.

Alege germinatorul care ti se potriveste si comanda-l de pe Green Boutique!Ordoneaza dupa:
"Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
Fernand Point
© Copyright GreenBoutique.ro 2020. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: