0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»De ce GreenBoutique ?

De ce GreenBoutique ?

Un corp sanatos este un corp pe care il alimentam sanatos, de care avem grija. Interiorul si exteriorul nostru reflecta si ceea ce mancam.
Desigur, ritmul vietii secolului 21, cu toate cerintele sale moderne, nu ne lasa foarte mult timp, nu ne permite sa ne adancim in cautarea si prepararea unor alimente mai elaborate. Insa, odata ce am constientizat ca pentru o viata frumoasa si indelungata trebuie sa ne alimentam sanatos, putem face primul pas, asa cum l-am facut si noi. 
 
 
Magazinul online GreenBoutique s-a nascut din pasiunea noastra continua pentru o viata sanatoasa. Iata ce ne motiveaza sa va oferim doar cele mai bune alimente, certificate organic si naturale. 
Aici veti gasi o varietate mare de produse atent selectionate pentru ca intrebarile si preocuparea dumneavoastra sa se transforme intr-un stil de viata permanent, unul sanatos, care sa va ajute sa aveti o viata mult mai echilibrata.  
Green Boutique este continuu in cautarea celor mai sanatoase produse, care sa va satisfaca dorinta de a avea grija de corpul dumneavoastra. Importam si vindem produsele care va pot deveni cei mai buni aliati in lupta pentru o viata armonioasa si indelungata. 
 
 
BioFood Boutique este importator exclusiv de: 
 
Standardul UMF® reprezinta "Unique Manuka Factor".
Acesta masoara propietatile unice gasite la niveluri deferite in mierea realizata din nectarul Manuka Bush (Leptospermum scoparium), planta originara din Noua Zeelanda. Cu cat rating-ul UMF® este mai mare, activitatea antibacteriana se mareste. 
Bucurati-va de increderea pe care o ofera acest standard de o calitate extraordinara, UMF®.
Certificari Comvita
  1. Comvita este licentiata de UMFHA (Unique Manuka Factor Honey Association si este membru de peste 18 ani. Numarul licenta - 1019. Certificat licenta aici si aici
  2. HACCP Certified (Certificate No: HCV21212 and FSAU13/8403) aici
  3. New Zealand Ministry for Primary Industries (MPI) Registered Exporter aici 
  4. Ministry for Primary Industries Risk Management Programmes (RMPs) aici
  5. New Zealand Ministry of Health GMP Certificate aici
  6. Australian Therapeutic Goods Agency (TGA) GMP Certificate aici
 
SC BioFood Boutique SRL
Registrul Comertului J23/210/2013 
CUI RO 31122326
Banca: ING Sucursala Otopeni
Cont: IBAN RO72INGB0000999903416440
Capital social 200 Ron
Email: office@greenboutique.ro
SC Biofood Boutique SRL detine site-ul www.greenboutique.ro. SC Biofood Boutique SRL este o companie care importa si distribuie produse bio si naturale.
"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: