0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Implicarea copiilor in ingrijirea lor medicala

Implicarea copiilor in ingrijirea lor medicala

Implicarea copiilor in ingrijirea lor medicala

Multe dintre procedurile medicale care ii vizeaza pe cei mici se fac fara ca ei, micutii sa fie implicati in proces. Acest lucru ii poate face pe copii sa aiba un sentiment de frica, furie sau frustrare. Prin urmare, expertii in domeniul medical au recunoscut importanta participarii active a copiilor la tratamentul lor, in locul unei ingrijiri pasive. Rezultatul acestei abordari este ca cei mici se simt respectati, apreciati si imputerniciti. Exista o serie de produse pe baza de miere de Manuka adresate celor mici, al caror uz le aduce beneficii. Brandul Comvita este recunoscut pentru produsele sale de top, ele au marca de calitate UMF, singura care atesta veridicitatea mierii de Manuka.

 

  • Pentru pielea uscata, cu eczeme exista crema Medihoney Natural Derma (de la Comvita) care poate fi aplicata pana la de trei ori pe zi. Procesul cremei intinse pe piele poate deveni cu adevarat distractiv pentru cel mic. Ofera-i o pensula curata si incurajeaza-l sa picteze, insa de data aceasta cu crema intinsa pe zonele uscate si cele cu mancarime. Poate desena forme, litere. Lasa-l sa fie cat de creativ isi doreste.

 

  • Ofera-i copilului posibilitatea de a alege ori de cate ori exista o situatie propice. Acolo unde cel mic poate face alegeri, ofera-i aceasta bucurie. De exemplu, lasa-l pe el sa decida daca sa inceapa aplicarea cremei intai pe brat si apoi pe picior.

 

  • Incurajeaza-l sa tina in brate produsele, sa le aseze, iar sub o atenta supraveghere il poti lasa chiar sa le arunce din maini. Copiii care au ocazia sa se familiarizeze cu produsele destinate ingrijirii lor au mai putina neliniste si teama.

 

  • O optiune pentru ca intregul proces de ingrijire al celui mic sa devina mai distractiv este aplicarea unor etichete pe recipientele produselor lui de ingrijire (crema, sampon, pasta de dinti). Pot intra in joc etichete, sclipici, nume ale personajelor lui preferate, autocolante 3D. In felul acesta produsele folosite pentru ingrijirea lui prezinta interes, incredere, ele fiind transformate in adevarate caractere pozitive asemeni celor pe care le urmareste in desenele animate.

 

Mierea de Manuka este un minunat ingredient pentru starea de bine a intregii familii (la fel si produsele de ingrijire in componenta carora este inclusa). Este foarte important ca pe langa cunoasterea beneficiilor pe care le are acest ingredient minune, sa poata fi recunoscut un produs de calitate, care ofera cu adevarat miere de Manuka care se produce in Noua Zeelanda. Datorita marcii de calitate UMF prezenta pe eticheta, procesul de achizitie poate fi  facut cu toata increderea.

 

Sursa foto: Comvita

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul GreenBoutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc.

"Daca mai multi dintre noi am pretui mancarea, bucuria si muzica in schimbul aurului, am avea parte de o lume mai fericita."
J. R. R. Tolkien
© Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: