0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Martisor… verde!    

Martisor… verde!    

Pentru romani, inceputul primaverii este marcat, inevitabil, de sarbatoarea martisorului. Una din putinele sarbatori 100% romanesti, cu traditie. Si cu care ne mandrim. Ne daruim mici figurine, simboluri, insotite de firul rosu cu alb. Se spune ca martisorul trebuie purtat toata luna martie, pentru a aduce noroc si belsug.

 

Un alt simbol al venirii primaverii este considerat ghiocelul. Gingasa floare ne arata ca a aparut soarele si ca vremea rea este pe terminate.

 

In piete incep sa apara ceapa verde, papadia, ridichile, diverse verdeturi. Practic, inceputul de primavara ne duce cu gandul la verde, la natura, la plante proaspete.

 

Poate din cauza meseriei, pe noi ne-a dus cu gandul la… plante germinate. Cum in ultima vreme au aparut tot mai multe tipuri de martisoare, inclusiv din hartie cu seminte, care se planteaza, noi va prezentam propria idee despre martisor: un martisor verde, cu iarba de grau si seminte germinate.

 

Si, ca sa va puteti germina semintele sau creste iarba de grau, aveti nevoie de un simplu germinator. Pe site-ul nostru, in sectiunea “Aparatura profesionala de bucatarie”, gasiti o intreaga gama de germinatoare automate si manuale.

 

In functie de buget, va puteti alege un model anume. Sau, daca sunteti la inceput, puteti alege un model mai simplu, pentru a va obisnui.

 

Daca inca nu stiti ce sunt semintele germinate, aici veti gasi mai multe detalii. Noi va spunem doar ca sunt versiuni incipiente, tinere, ale plantelor si ca sunt pline de beneficii. Pe blog-ul nostru am dedicat un intreg articol beneficiilor semintelor germinate.

 

Noi speram ca v-am convins si asteptam sa ne spuneti daca martisorul nostru verde nu vi se pare cel putin mai sanatos, daca nu mai frumos, comparat cu cel traditional!

Sa aveti parte de o primavara verde va dorim!

 

sursa foto:pixabay

Atentie! Materialele prezentate pe blog-ul GreenBoutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

"Cel mai bun doctor ofera intotdeauna cat mai putine medicamente!"
Benjamin Franklin
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: