Prima pagina»Mierea Manuka, miracolul naturii
produse centifolia
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra

Mierea Manuka, miracolul naturii

Noi, GreenBoutique, in permanenta noastra preocupare de a va furniza produse sanatoase, suntem importator al produselor cu miere Manuka marca Comvita, companie ce detine licenta cu numarul 1019 de UMFHA (Unique Manuka Factor Honey Association) de peste 18 ani.

Marca UMF® este o marca de calitate, verificata si recunoscuta pe plan international. Aceasta este sustinuta de un standard de calitate, audituri si o retea de laboratoare acreditate din intreaga lume.

Pentru a detine marca UMF®, producatorul sau proprietarul brandului de miere trebuie sa detina o licenta curenta UMF® la UMFHA (Unique Manuka Factor Association).  Mierea de Manuka UMF® Comvita este in conformitate cu urmatoarele criterii:

Miere Manuka UMF® Comvita

  • UMF® -ul este mentionat in mod clar pe eticheta frontala a borcanului de miere Manuka;
  • este ambalata si etichetata in Noua Zeelanda;
  • apartine unei companii din Noua Zeelanda, licentiata de UMFHA pentru a folosi marca UMF®;
  • are un rating de la UMF® 5+ pana la UMF® 20+.

Daca vreti sa cumparati miere de Manuka fiti siguri ca are marca simbol UMF, altfel este posibil sa achizitionati un produs contrafacut si sa nu beneficiati de minunile aduse de mierea de Manuka. 

 

 

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:
"Prima bogatie este sanatatea! "
Ralph Waldo Emerson
© Copyright GreenBoutique.ro 2017. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: