Produse Bio»Producatori»Nera Plant

Nera Plant

Produsele Nera Plant - Produsele au la baza extracte concentrate din plante si din fructe culese de pe Valea Nerei si din Muntii Banatului. Intregul proces, de la cules, uscare, maruntire, si pana la preparare, ambalare si etichetare este facut manual. Principiile active din plante si din fructe sunt extrase prin macerare la rece, fermentare naturala, extractii uleioase si hidro-alcoolice. Culoarea, gustul si aroma se datoreaza in intregime ingredientelor naturale pe care le contine fiecare produs. Pentru a li se pastra nealterate proprietatile, preparatele sunt ambalate in recipiente de sticla. Produsele Nera Plant, preparatein Laboratorul Manastirii Nera, sunt o invitatie la sanatate, bucurie si multumire pentru darurile Vietii.

Ordoneaza dupa:
"Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
Fernand Point
© Copyright GreenBoutique.ro 2020. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: