0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»O Sinergie a naturii - Extract din frunze proaspete de maslin.

O Sinergie a naturii - Extract din frunze proaspete de maslin.

Dieta mediteraneana este cunoscuta pentru o serie de beneficii asupra sanatatii, partial din cauza antioxidantilor derivati din aportul ridicat de ulei de masline realizat din fructe proaspete de maslin. Timp de multe secole frunzele proaspete de maslin au fost utilizate pentru intretinerea sanatatii. 
 
Un Studiu recent a doua universitati din Australia arata ca la nivel global Extractul de maslin Comvita contine de 30 de ori mai multi antioxidanti decat uleiurile virgine de masline. *Universitatea Queensland; Southern Cross University, NSW.
 
 
  • Este bogat in Antioxidanti;
  • Ofera un suport natural pentru tensiunea arteriala si colesterol;
  • Poate fi folosit iarna pentru sustinerea sistemului imunitar;
  • Are in compozitie 12 Polifenoli (sursa naturala de Antioxidanti);
  • Pentru ca frunzele sunt culese din pomii de maslin special crescuti pentru frunzele lor si multumita sistemului unic de extractie Comvita, Extractul de maslin mentine in mod natural 12 antioxidanti inclusiv oleuropein (compus fenolic gasit in frunze de maslin) si hidroxitirozol (compus fenolic gasit in frunzele si uleiul de maslin cu rol Antioxidant);
  • Nu contine pudra/pulberi din extract, este produs exclusiv din frunze proaspete de maslin;
  • NU contine zahar sau alcool;
  • Fara Gluten.

Daca vrei sa afli mai multe despre acest produs, ai sfaturi pe care ai dori sa le impartasesti sau ai intrebari despre filosofia alimentara si de ingrijire pe care o promovam prin GreenBoutique, lasa-ne un comentariu mai jos - ne bucuram oricand sa discutam despre pasiunea noastra :)

ATENTIE! Materialele prezentate pe blog-ul Green boutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

"Daca nu ai grija de tine, neglijenta va lua aceasta responsabilitate."
Carrie Latet
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: