0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Politica de retur

Politica de retur

Date de identificare pentru S.C. Biofood Boutique S.R.L.
NR.
Reg .Com. J23/210/2013
CUI: RO31122326 


Folosirea site-ului www.greenboutique.ro implica acceptarea "Termeni si Conditii" de mai jos.
SC Biofood Boutique SRL are dreptul de a face modificari in pagina “Termeni si Conditii” fara o notificare prealabila. Puteti accesa oricand acest meniu, pentru a afla noile prevederi.

 

Returnarea Produselor/Schimbarea Produselor - Pentru a solicita returnarea produselor va rugam sa completati Formularul de Retur (acesta este un model, nu este obligatoriu). De asemenea puteti trimite cererea dvs si pe email la adresa office@greenboutique.ro.

 

Conform legislatiei in vigoare, returul este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare). 

Returnarea produselor poate fi facuta de catre persoanele fizice (Client) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Puteti opta pentru schimbarea produselor sau returnarea valorii produsului. Va rugam sa returnati produsele impreuna cu factura/certificatul de garantie/copie dupa factura (in cazul in care returnati doar o parte din produse). 

Banii sunt returnati in contul bancar indicat de catre Client in termen de 14 zile calendaristice, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor. 

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii si/sau platii comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare si cele pentru plata on-line vor fi deduse din pretul produsului.

 

 • Produsele aflate la promotie, NU se pot returna.
 • Vanzatorul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care Clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Vanzator.

 

Produsele din Categoria "Aparatura Profesionala de Bucatarie" nu se pot accepta daca nu sunt insotite de toate accesoriile livrate de Vanzator impreuna cu aparatul. Accesoriile aflate in cutia produsului precum si ambalajul original al acestuia fac parte integranta din produs. Ca urmare atunci cand returnati un produs aveti obligatia de a-l returna cu ambalajul original nedeteriorat, protejat prin infoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat in cutie din carton (fara etichete lipite pe acesta, fara taieturi, rupturi etc.) si impreuna cu toate accesoriile acestuia. Inainte de a returna produsul va rugam sa protejati ambalajul original cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau cu o cutie din carton. Nu taiati ambalajul original si nu lipiti etichete sau scotch pe acesta.

 
Va rugam sa returnati produsele in termen de 14 zile calendaristice de la Cererea dvs de retur.

 

Diminuarea valorii bunurilor returnate

In cazul in care ati manipulat gresit produsul/produsele, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine o parte din pretul produsului. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, Clientul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. Produsele electronice si electrocasnice se probeaza numai prin pornirea si oprirea acestora, NU prin folosirea acestora in scopul in care au fost produse. Prin urmare, in timpul perioadei de retragere, consumatorul trebuie sa manuiasca si sa inspecteze bunurile cu grija necesara.

 

Unii Clienti isi exercita dreptul de retragere dupa ce au utilizat bunurile intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a bunurilor. In acest caz, Clientul nu isi pierde dreptul de retragere, ci raspunde pentru eventuala diminuare a valorii bunurilor.

 

Actiuni neacceptate care duc la diminuarea valorii produsului returnat sau pierderea dreptului de retragere:

 • folosirea aparatelor electrocasnice in orice alt mod decat testarea prin pornirea/oprirea aparatului;
 • ruperea sigiliilor si a etichetelor;
 • ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale (ambalajele originale fac parte integranta din produs);
 • zgarierea, murdarirea, patarea, impregnarea produselor cu substanțe externe;
 • desigilarea accesoriilor consumabile;
 • desigilarea produselor alimentare, cosmetice, de ingrijire personala, de curatenie, produselor pentru copii si nou-nascuti sau de lenjerie intima.

 

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se diminueaza cu minim 15% din pretul de lista - reprezentand costurile de igienizare, cosmetizare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs Reconditionat / Refurbished. Valorea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuiesc inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit.

 

Valoarea produselor cu ambalajul original deteriorat (carton sifonat si/sau rupt si/sau taiat si/sau gaurit si/sau ud si/sau cu urme de etichete, banda adeziva, pix, marker etc.) se diminuează cu 5% din pretul de lista.

 

Valoarea produselor cu ambalajul original lipsa sau incomplet (de exemplu: suporti de siguranta, elemente de protectie din carton sau polistiren etc.) se diminueaza cu 10% din pretul de lista.

In cazul in care produsul returnat are si urme de uzura si ambalajul original deteriorat sau incomplet, valorile de mai sus se cumuleaza.

 

Produsele Cadoude fidelizare se ofera ca bonus de fidelizare numai pentru cumparaturile finale care nu se returneaza. In cazul in care Clientul doreste returnarea produselor, produsele cadou/discount-urile se vor returna integral. Valoarea produselor cadou nereturnate de consumator se va retine din valoarea produsului returnat, in conformitate cu preturile din documentul de livrare.

 

Urmatoarele categorii de produse se pot returna doar daca sunt sigilate:

 • Produse de ingrijire personala, cosmetice, parfumuri;
 • Produse pentru igiena intima (absorbante, irigatoare, gel intim etc.) si igiena dentara (periute de dinti, irigatoare bucale etc.)
 • Produse pentru copii si nou-nascuti (scutece si hrana, imbracaminte si incaltaminte, igiena si ingrijire etc.);
 • Articole pentru gravide (haine, accesorii maternitate și cosmetice gravide etc.);

 

Urmatoarele categorii de produse beneficiaza de posibilitatea de retur in urmatoarele situatii:
 • Produsele care au data de expirare mica (alimente; superalimente; bauturi; etc.)
 • Produsule, care in urma livrarii s-au amestecat cu alte ingrediente decat cele indicate pe eticheta produsului;

 

Adresa pentru returnarea produselor: Str. Vasile Gherghel nr.12, Sector 1, Bucuresti.

"Prima bogatie este sanatatea! "
Ralph Waldo Emerson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: