0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Produse Alcaline Michael Droste-Laux pentru corp.

Produse Alcaline Michael Droste-Laux pentru corp.

Pietre pretioase Alcaline - Michael Droste-Laux, pentru curatare, hidratare, prospetime si suplete. 
Dupa utilizare pielea devine frumoasa, catifelata si moale. Recomandam, baia de minim 30minute pentru a te bucura de efectele exceptionale.
Bucurati-va de supletea oferita de trei pietre pretioase - acvamarin, piatra de cristal si de cuart, in apa.

Actiune: Sarea de baie alcalina in apa ofera o valoare a pH-ului de baza de aproximativ 8.5-9.0 si, prin urmare, incurajeaza extractia acizilor si deseurilor prin piele.
Indicatii: celulita; tensiune musculara; tensiune; transpiratia picioarelor; piele sensibila; infectii fungice; psoriazis; piele si unghii.

Utilizare: 
  • Baie - pH echilibrat: Se adauga 3 linguri de sare alcalina la o baie completa. Temperatura apei: 36-37.5°C. Durata de baie: 30-90 minute. Acest produs medicinal stimuleaza natural procesele de reglare fiziologica a pielii. Recomandam 2 bai pe saptamana, timp de 45-90 minute si, de preferat, odihna dupa aceea.
  • Baie de picioare - pH echilibrat: Se adaugă 1 lingura de sare alcalina la o baie de picioare. In plus fata de beneficiile pentru sanatate, o baie de picioare, asigura un aspect frumos si ingrijit. Inainte de a merge la culcare, baia de picioare va ajuta sa aveti un somn linistit. In timpul verii o baie rece poate fi foarte revigoranta. Recomandam 3-5 bai de picioare pe saptamana, in timpul zilei sau seara, intre 30-60 minute.
  • Baie pentru copii: Adaugati 1 lingurita de sare alcalina in apa de baie.
  • Masaj - pH echilibrat: Pielea trebuie umezita cu apa cada. Adaugati o cantitate mica de pietre pretioase Alcaline Michael Droste-Laux intre palme - mainile vor deveni caldute - masati usor gat, umeri, brate, coapse, picioare si stomac, pana cand cristalele fine se dizolva. Ulterior, se clateste sub dus. Expertii utilizeaza pietrele Alcaline impreuna cu uleiuri speciale.

Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.
"Fericirea consta, in primul rand, in sanatate. "
George William Curtis
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: