Produse Bio»Produse Alcaline Michael Droste-Laux pentru corp.

Produse Alcaline Michael Droste-Laux pentru corp.

Pietre pretioase Alcaline - Michael Droste-Laux, pentru curatare, hidratare, prospetime si suplete. 
Dupa utilizare pielea devine frumoasa, catifelata si moale. Recomandam, baia de minim 30minute pentru a te bucura de efectele exceptionale.
Bucurati-va de supletea oferita de trei pietre pretioase - acvamarin, piatra de cristal si de cuart, in apa.

Actiune: Sarea de baie alcalina in apa ofera o valoare a pH-ului de baza de aproximativ 8.5-9.0 si, prin urmare, incurajeaza extractia acizilor si deseurilor prin piele.
Indicatii: celulita; tensiune musculara; tensiune; transpiratia picioarelor; piele sensibila; infectii fungice; psoriazis; piele si unghii.

Utilizare: 
  • Baie - pH echilibrat: Se adauga 3 linguri de sare alcalina la o baie completa. Temperatura apei: 36-37.5°C. Durata de baie: 30-90 minute. Acest produs medicinal stimuleaza natural procesele de reglare fiziologica a pielii. Recomandam 2 bai pe saptamana, timp de 45-90 minute si, de preferat, odihna dupa aceea.
  • Baie de picioare - pH echilibrat: Se adaugă 1 lingura de sare alcalina la o baie de picioare. In plus fata de beneficiile pentru sanatate, o baie de picioare, asigura un aspect frumos si ingrijit. Inainte de a merge la culcare, baia de picioare va ajuta sa aveti un somn linistit. In timpul verii o baie rece poate fi foarte revigoranta. Recomandam 3-5 bai de picioare pe saptamana, in timpul zilei sau seara, intre 30-60 minute.
  • Baie pentru copii: Adaugati 1 lingurita de sare alcalina in apa de baie.
  • Masaj - pH echilibrat: Pielea trebuie umezita cu apa cada. Adaugati o cantitate mica de pietre pretioase Alcaline Michael Droste-Laux intre palme - mainile vor deveni caldute - masati usor gat, umeri, brate, coapse, picioare si stomac, pana cand cristalele fine se dizolva. Ulterior, se clateste sub dus. Expertii utilizeaza pietrele Alcaline impreuna cu uleiuri speciale.

Ordoneaza dupa:
"Fericirea consta, in primul rand, in sanatate. "
George William Curtis
© Copyright GreenBoutique.ro 2020. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: