Prima pagina»Produse Bio Fara Gluten
produse centifolia
ai un blog ? te asteptam in echipa noastra

Produse Bio Fara Gluten

Produsele din aceasta categorie sunt certificate "FARA GLUTEN".

Proteina care se regaseste in aproape toate cerealele, dar mai ales in grau, secara si orz, adica glutenul, nu este benefica pentru toata lumea, ba poate fi chiar daunatoare. Si cum mesele imbelsugate ale romanilor sunt pline de produse care contin gluten, e posibil ca disconfortul pe care il simti dupa ce mananci sa fie din cauza ca esti intolerant/a la aceasta proteina. In aceasta categorie vei gasi toate produsele de care ai nevoie pentru a putea prepara mancarurile tale preferate, fara a mai avea grija ca ar putea sa-ti faca rau. Produsele bio fara gluten vor inlocui painea, pastele, produsele de patiserie si cofetarie, iar diferenta de gust va fi insesizabila. Vei fi mai sanatos, te vei ridica de la masa fara dureri la nivelul intestinului si vei fi plin de energie.

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:
"Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
Fernand Point
© Copyright GreenBoutique.ro 2018. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: