0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Miere de Manuka»Propolis

Propolis

Mierea nu este singurul produs pe care albinele ni-l ofera. Albinele produc si o substanta numita propolis, obtinuta din seva frunzelor, a mugurilor si a trunchiurilor de copaci. Atunci cand albinele combina seva cu propriile secretii si propria ceara, creeaza un produs lipicios, maroniu-verzui, folosit ca strat de acoperire pentru a-si construi stupii. Acesta este propolisul.

 

Civilizatiile antice (grecii, asirienii, egiptenii) au folosit propolisul pentru proprietatile sale medicinale. Compozitia propolisului difera in functie de loc (regiune, tara) si de copacii si florile la care albinele au acces. Propolisul este astazi un ingredient cheie prezent in multe dintre produsele naturale de sanatate. Se poate folosi atat pentru uzul intern, cat si pentru uz extern. Propolisul este folosit de vreme indelungata pentru imbunatatirea sistemului imunitar, tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, in tratamentul afectiunilor virale si nu numai.

 

Green Boutique pune la dispozitie gama de produse pe baza de propolis de la Comvita. Compusii puternici din propolis sunt identificati si masurati, astfel incat sa ofere un nivel garantat de bioflavonoide, acizi fenolici in fiecare doza unica. Pentru a asigura cumparatorul de puritatea propolisului din produsele lor, Comvita a creat standardul PFL.

 

Green Boutique iti pune asadar la dispozitie dropsuri de gat cu propolis, extract de propolis fara alcool, propolis spray (calmeaza durerile de gat si ajuta la improspatarea respiratiei). De asemenea, dropsurile cu propolis de la Comvita au in compozitie si miere de Manuka care imbunatateste sistemul imunitar, digestiv, are proprietati antibacteriene si antioxidante.

Ordoneaza dupa:
"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: