0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»SuperAlimente Bio»Pulberi Raw Organice
SubCategorii disponibile

Pulberi Raw Organice

Fitness

Detox

Pulberi Raw Organice

Green Boutique iti ofera o varietate de pulberi organice. Acestea au fost folosite de populatiile indigene din cele mai vechi timpuri. Pulberile organice contin nutrienti vitali, antioxidanti, vitamine si minerale care repara celule. Pulberile bio pe care le gasesti la Green Boutique au o calitate de top, fiind astfel pulberi pure si dense, adevarate produse nutritive.

De exemplu, pudra organica de baobab este o sursa bogata de vitamina C si contribuie la o doza marita de energie, o imbunatatire a sistemului imunitar, o piele sanatoasa si stralucitoare. De asemenea, in proportie de aproximativ 50% contine fibre si are mai multi antioxidanti decat un fruct intreg.

Green Boutique iti ofera o gama variata de pulberi bio: pudra de aloe vera, pudra de acai, pudra organica de baobab, pudra de cacao, pudra organica maca si multe altele.

Pudra de cacao organica este folosita pentru prajituri, pentru a oferi gustul si culoarea ciocolatei. Tot din categoria de pulberi organice, pudra maca poate fi adaugata in apa, lapte, in prajituri, in iaurt. Beneficiile radacinii Maca din care se realizeaza pulberea sunt variate, printre care de mentionat este ca ajuta la cresterea fertilitatii la barbati si femei, a echilibrului hormonal, la imbunatatirea sistemului imunitar, la o energie mai buna, imbunatateste functia sexuala, memoria si puterea de concentrare.

Alege din multimea de pulberi bio pe care Green Boutique ti-o pune la dispozitie.

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:
"Fericirea consta, in primul rand, in sanatate. "
George William Curtis
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: