0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Recomandarea noastra de 1 decembrie!

Recomandarea noastra de 1 decembrie!


Pentru ca astazi e o zi speciala, vrem sa va spunem, in primul rand, La Multi Ani! Va dorim sa va bucurati de tot ce inseamna viata in Romania sau, de ce nu?, daca sunteti departe, de toate lucrurile care va leaga de tara.

Si pentru ca astazi este o zi speciala, avem o recomandare (la fel de) speciala pentru voi: mierea de albine Wilhelm Tartler.

E un produs 100% romanesc, care vine de la o familie cu traditie in apicultura. Iata ce spune domnul Tartler despre produsele sale:

“Stupina noastra se afla la 10 kilometri de Sibiu, in directia Medias. Ne ocupam de aproximativ 200 de familii de albine care aduna miere, polen si propolis. Pentru imbunatatirea culesului si diversificarea sortimentului de produse apicole efectuam anual stuparitul pastoral. Aceasta activitate incepe in luna aprilie cu culesul de rapita in Oltenia.

La urma ne deplasam cu stupii la Dunare, pentru culesul de salcam. La al doilea cules de salcam, mutam familiile de albine in judetul Valcea si ultimele flori de salcam le gasim acasa, in Ardeal. La inceputul lunii iunie ne aflam cu stupii acasa, la culesul de poliflora si padure. Cu o parte din stupi plecam in Dobrogea, in padurile deltei. Ultimul cules pe care il gasim tot in Dobrogea este floarea soarelui, cu care inchidem anul de productie.
Doar propolisul il recoltam pana in luna octombrie. La toamna ne ocupam de iernarea familiilor de albine si incepem comercializarea produselor obtinute.”

Ne bucuram de fiecare data cand gasim furnizori buni si seriosi in Romania, cu care putem colabora atat de frumos. 

De mierea de albine nici nu trebuie sa va spunem prea multe. Stiti deja ca este unul dintre cele mai puternice antibiotice naturale, ca ajuta la intarirea sistemului imunitar si ne ajuta in tratamentul sau ameliorarea diferitelor afectiuni.

Este folosita in bucatarie, in retete cosmetice sau ca medicament.

Se foloseste in tratarea arsurilor solare sau ranilor superficiale, ajuta digestia si amelioreaza afectiuni ale sistemului digestiv, poate fi folosita ca indulcitor, ca remediu impotriva tusei, in retete pentru ingrijirea pielii.
Si acestea sunt doar putine dintre multiplele ei beneficii si utilizari.

Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa aiba acasa cel putin un borcan de miere.

Cele de care va povesteam, de la Wilhelm Tartler, vin chiar si cu “imbunatatiri”: miere ecologica cu ghimbir, miere ecologica cu propolis, miere ecologica poliflora si miere ecologica de padure.
Noi le recomandam cu drag, mai ales ca, in sezonul rece, virozele si racelile sunt la fel de des intalnite ca… beneficiile mierii!

"Daca divinul creator a depus atat de mult efort pentru a ne oferi bucate atat de alese si de delicioase, trebuie sa depunem si noi efortul de a le servi bine si in mod ceremonios."
Fernand Point
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: