0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Alimente»Seminte BIO pentru germinat

Seminte BIO pentru germinat

Daca iti doresti un supliment crocant si nutritiv la orice masa, adopta in nutritia ta semintele incoltite. Ai nevoie de seminte bio pentru germinat si un dispozitiv special care sa le ajute sa incolteasca, un germinator manual sau automat. Continutul nutritional din semintele incoltite variaza in functie de specie, dar este un lucru stiut ca mugurii contin cantitati notabile de vitamina C, fiind prezenta si vitamina B, precum si proteine, fibre, mici cantitati de calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu si zinc. Contributia nutritiva este impresionanta si totul pleaca de la seminte pentru germinat. Seminte de fasole, seminte de lucerna, seminte de rucola, seminte de broccoli, tu iti alegi ce iti doresti pentru germinare.

 

Alege seminte de legume bio pentru a le creste in cateva zile la tine acasa si a oferi regimului tau alimentar un mare plus nutritional. Green Boutique iti pune la dispozitie seminte germinare dintre cele mai variate.

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:
"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: