Semintele de trifoi rosu au un gust deosebit de bland si delicat. Samanta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in dieta - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
- ideala ca topping pentru salate si supe, in smoothie-uri si in mancaruri
Nota de pregatire
Clatiti bine cu apa limpede inainte de semanat si consumat. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Folositi 1 lingura de seminte pentru fiecare samanta sau pahar. Inmuiati timp de sase pana la opt ore. Apa de doua ori pe zi si recoltare dupa 3-5 zile. Temperatura ideala de germinare este de 18-22 ° C.
ATENTIE!
Desi depunem toate eforturile ca descrierea produsului sa fie actualizata periodic, producatorii si importatorii produselor si-au rezervat dreptul de a modifica informatia fara preaviz. De aceea va rugam sa cititi intotdeauna eticheta (atentionati; mod de utilizare si pastrare) inainte de a folosi sau consuma produsul respectiv.
Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa rezide in diferente in numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, in cazuri izolate, unele comenzi, desi finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.
Comanda minima pe www.greenboutique.ro este de 50Ron.