0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Aparatura Profesionala de Bucatarie»Slow Cookers / Masina de paste

Slow Cookers / Masina de paste

Slow cooker este un aparat de gatit electric care poate deveni personajul principal si la tine in bucatarie. Vei putea sa eliberezi cuptorul si aragazul. Pui toate ingredientele in slow cooker si te duci sa iti rezolvi treburile. Doar setezi timpul de gatire in functie de programul tau de peste zi. Poate fi treapta lenta sau cea rapida. Consumul de energie electrica este foarte mic.

 

Pe langa faptul ca sunt eficiente energetic, aceste slow cookers ofera o modalitate sanatoasa de gatit si cu efort minim (pot fi lasate nesupravegheate). Nu este nevoie sa adaugi ulei, iar in cazul a multe retete poti adauga toate ingredientele la inceput si apoi sa pleci de langa el. Pretul unui slow cooker este avantajos. Pranzul si cina ta vor fi delicioase, in plus castigi mai mult timp pentru tine.

 

In bucatarie, un atu este sa economisesti timp si sa prepari o mancare sanatoasa pentru tine si toti ai tai. Cand iti place sa inlocuiesti produsele din comert cu cele preparate de tine in casa, o masina profesionala de paste te va ajuta sa prepari mult iubita mancare italieneasca. Gratie unui aparat de taietei, supele tale vor avea mereu savoarea mult dorita. Un aparat care face si paste si taietei, toaca si carnea si legumele, cu atat mai mult nu are voie sa iti lipseasca. Asadar, ai si masina de tocat si aparat de paste si masina taietei si tocator legume, toate intr-unul singur.

 

Green Boutique incurajeaza gatitul sanatos si eficient.

Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.
"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: