Mod de preparare: se fierb 150g srot de lupin in 250ml supa sau apa timp de 5 minute la foc incet cu capacul pus dupa care se lasa sa se linisteasca circa 10 minute.(pentru 2-3 persoane).Este o alternative la carne si soia si se foloseste la salate, paste Bolognese sau Lasagna.
ATENTIE!
Desi depunem toate eforturile ca descrierea produsului sa fie actualizata periodic, producatorii si importatorii produselor si-au rezervat dreptul de a modifica informatia fara preaviz. De aceea va rugam sa cititi intotdeauna eticheta (atentionati; mod de utilizare si pastrare) inainte de a folosi sau consuma produsul respectiv.
Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa rezide in diferente in numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, in cazuri izolate, unele comenzi, desi finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.
Comanda minima pe www.greenboutique.ro este de 50Ron.