0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Aparatura Profesionala de Bucatarie»Storcatoare prin presare la rece

Storcatoare prin presare la rece

Sucul obtinut cu un storcator presare la rece este foarte diferit de cel rezultat din storcatorul de fructe pe care te-ai obisnuit sa il folosesti, cunoscut ca storcator centrifugal. Obisnuitul storcator utilizeaza lame care se rotesc foarte repede pentru a extrage sucul din fructe si legume. In felul acesta este generata caldura care conduce la eliminarea enzimelor importante din fructe si legume.

In schimb, un storcator prin presare la rece nu implica caldura, astfel protejeaza si conserva substantele nutritive ale fructelor si legumelor. Cu un astfel de storcator de fructe te bucuri de toate beneficiile, primesti 100% vitamine, minerale, enzime, substante nutritive.

Ofera sanatate intregului corp cu sucul presat la rece! Echipeaza-ti bucataria cu tehnologie noua, inlocuieste acel storcator manual.

Sucul are nivel nutritiv mult superior, gust intens si culoare naturala, continut mai mare de vitamine, enzime si minerale. Il vei putea pastra pana la 48 de ore la frigider, fara ca acesta sa se oxideze sau sa-si piarda din proprietatile lui benefice.

Ordoneaza dupa:
"Fericirea consta, in primul rand, in sanatate. "
George William Curtis
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: